Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οφειλές φόρων ύψους $427.000 η αιτία για την έρευνα στον ομογενή βουλευτή Θωμά Κατσιαντώνη

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017

Του Θεοδώρου Καλμούκου


ΒΟΣΤΩΝΗ. Η αιφνίδια επιτόπια έρευνα που διενήργησαν το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017 οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές Αρχές του Νιου Χαμσάιρ, στις επιχειρήσεις και στην οικία του ομογενή πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμά Κατσιαντώνη, οφείλεται σε μη καταβολή φόρων, ποσού ύψους $427.000, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Union Leader».
Αντιμετωπίζει μάλιστα το ενδεχόμενο δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων –state tax liens- από τη Φορολογική Υπηρεσία του Νιου Χαμσάιρ.
Ο κ. Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας «Grand Slam Pizza» στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του «Tommy K’s Sports Bar» στη διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.
Στο υπολογιζόμενο οφειλόμενο ποσό των $427.000 συμπεριλαμβάνεται και το ποσό των $324.000 φόρων σίτισης (meals & rentals tax) από το έτος 2012 και επί του οποίου έχουν συσσωρευτεί πρόστιμα, τόκοι και άλλες επιβαρύνσεις.
Σύμφωνα με έγγραφα με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου, ο κ. Κατσιαντώνης κατέβαλε πληρωμές ύψους $150.000, αλλά η Πολιτεία λέγει ότι οφείλει $325.000. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Union Leader», ο κ. Κατσιαντώνης οφείλει το ποσό των $103.076,96 για τα έτη 2013-2014. Εν τω μεταξύ, κατεβλήθη πληρωμή $2.543,75 έναντι του προαναφερθέντος ποσού.
Τονίζεται ότι το όλο θέμα του κ. Κατσιαντώνη έχει λάβει πλατιά δημοσιότητα στο Νιου Χαμσάιρ από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης λόγω ακριβώς της δημόσιας ιδιότητάς του ως βουλευτής στο κοινοβούλιο του Νιου Χαμσάιρ και επίσης δημοτικός σύμβουλος με το Δημοκρατικό Κόμμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού γνωστή ως (Πα.Δ.Ε.Ε), ενώ είναι ο πρώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου. Η εν λόγω επιτροπή συνεδριάζει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα χωρίς τον κ. Κατσιαντώνη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο Νιου Χαμσάιρ.
Ο κ. Κατσιαντώνης γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πήγε στην Ελλάδα σε ηλικία έξι ετών μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι παλιννόστησαν. Ο τόπος καταγωγής τους είναι ο Αυγερινός Κοζάνης. Το έτος 1992 επανήλθε στην Αμερική ως φοιτητής.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου