Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Φόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ: Βίντεο της επίθεσης, ρήγμα μεταξύ Β.Κορέας - Μαλαισίας

Την Τετάρτη αναμένεται η νεκροψία

Ιαπωνικό κανάλι μετέδωσε πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που φέρεται να δείχνουν την δολοφονική επίθεση στον Κιμ Γιονγκ Ναμ, αδελφού του βορειοκορεάτη ηγέτης, σε αεροδρόμιο της Μαλαισίας, την ώρα που η διερεύνηση της υπόθεσης έχει προκαλέσει διπλωματικό ρήγμα μεταξύ Μαλαισίας και Πιόνγκγιανγκ.

Τα ευρήματα της μαλαισιανής νεκροψίας αναμένονται την Τετάρτη.

Το πρωί της Δευτέρας, το ιαπωνικό κανάλι Fuji TV μετέδωσε βίντεο που υποστηρίζει ότι προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ όπου ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δέχθηκε την επίθεση που κατέληξε στο θάνατό του -πιθανολογείται ότι δηλητηριάστηκε.

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο γυναίκες να πλησιάζουν τον αδελφό του βορειοκορεάτη ηγέτη και η μία να του ρίχνει κάτι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο Κιμ εμφανίζεται να δυσκολεύεται στην κίνηση, να ζητά βοήθεια από το προσωπικό του αεροδρομίου, το οποίο και καλεί ασθενοφόρο -το θύμα κατέληξε κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, όπως σημειώνει το Reuters. Νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών ισχυρίζονται ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται βορειοκορεάτες πράκτορες.

Η έρευνα για τη διαλεύκανση του φόνου έχει φέρει σύννεφα που όλο και πυκνώνουν στις σχέσεις Βορείου Κορέας και Μαλαισίας, μίας από τις ελάχιστες με τις οποίες το απομονωμένο κράτος διατηρεί ανοικτούς διαύλους.

Αργά την Κυριακή, η Μαλαισία ανακοίνωσε πως ανακάλεσε τον διπλωματικό της απεσταλμένο στην Πιόνγκγιανγκ και κάλεσε επίσης και τον βορειοκορεάτη πρέσβη στην Κουάλα Λουμπούρ να «δώσει εξηγήσεις» για τις αναφορές της βορειοκορεατικής κυβέρνησης πως η Μαλαισία «συνεργάζεται με ξένες δυνάμεις».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου