Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Φόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ: Βίντεο της επίθεσης, ρήγμα μεταξύ Β.Κορέας - Μαλαισίας

Την Τετάρτη αναμένεται η νεκροψία

Ιαπωνικό κανάλι μετέδωσε πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που φέρεται να δείχνουν την δολοφονική επίθεση στον Κιμ Γιονγκ Ναμ, αδελφού του βορειοκορεάτη ηγέτης, σε αεροδρόμιο της Μαλαισίας, την ώρα που η διερεύνηση της υπόθεσης έχει προκαλέσει διπλωματικό ρήγμα μεταξύ Μαλαισίας και Πιόνγκγιανγκ.

Τα ευρήματα της μαλαισιανής νεκροψίας αναμένονται την Τετάρτη.

Το πρωί της Δευτέρας, το ιαπωνικό κανάλι Fuji TV μετέδωσε βίντεο που υποστηρίζει ότι προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ όπου ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δέχθηκε την επίθεση που κατέληξε στο θάνατό του -πιθανολογείται ότι δηλητηριάστηκε.

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο γυναίκες να πλησιάζουν τον αδελφό του βορειοκορεάτη ηγέτη και η μία να του ρίχνει κάτι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο Κιμ εμφανίζεται να δυσκολεύεται στην κίνηση, να ζητά βοήθεια από το προσωπικό του αεροδρομίου, το οποίο και καλεί ασθενοφόρο -το θύμα κατέληξε κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, όπως σημειώνει το Reuters. Νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών ισχυρίζονται ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται βορειοκορεάτες πράκτορες.

Η έρευνα για τη διαλεύκανση του φόνου έχει φέρει σύννεφα που όλο και πυκνώνουν στις σχέσεις Βορείου Κορέας και Μαλαισίας, μίας από τις ελάχιστες με τις οποίες το απομονωμένο κράτος διατηρεί ανοικτούς διαύλους.

Αργά την Κυριακή, η Μαλαισία ανακοίνωσε πως ανακάλεσε τον διπλωματικό της απεσταλμένο στην Πιόνγκγιανγκ και κάλεσε επίσης και τον βορειοκορεάτη πρέσβη στην Κουάλα Λουμπούρ να «δώσει εξηγήσεις» για τις αναφορές της βορειοκορεατικής κυβέρνησης πως η Μαλαισία «συνεργάζεται με ξένες δυνάμεις».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου