Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν τον Μάιο, πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν τον Μάιο, πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟΣε εξέλιξη βρίσκονται προετοιμασίες για να συναντηθούν πριν από την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ τον Μάιο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Άγκυρα, ο Ιμπραχίμ Καλίν υπογράμμισε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, αλλά σημείωσε ότι οι προσπάθειες που γίνονται αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στο να συναντηθούν ακόμη και πριν από αυτήν.

Κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου κάλεσε την κυβέρνηση του Ισραήλ να τερματίσει τις, όπως τις χαρακτήρισε, «παράνομες εποικιστικές πολιτικές» σε Παλαιστινιακά Εδάφη.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Ερντογάν είχε προηγουμένως καταδικάσει την ισραηλινή απόφαση να αυξηθούν οι ισραηλινοί οικισμοί στη Δυτική Όχθη, χαρακτηρίζοντάς την «απόλυτη πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου