Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αν δεν κοπούν τώρα θα κοπούν αργότερα οι συντάξεις, λέει ο Σόιμπλε

«Κατανοώ ότι για πολιτικούς λόγους η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε νέες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αργότερα», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο περιθώριο του Ecofin στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γερμανό υπουργό, περαιτέρω μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν και στο φορολογικό σύστημα και τα εργασιακά.

Πάντως ο Σόιμπλε τόνισε ότι μετά τη συμφωνία στο χθεσινό Eurogroup «οι θεσμοί μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα».
«Δεν μιλήσαμε πολύ για το θέμα της Ελλάδας» χθες στο Eurogroup, αλλά «σημειώθηκε πρόοδος», εξήγησε ο ίδιος. «Οι θεσμοί συμφώνησαν σε μια κοινή θέση», επεσήμανε ο Σόιμπλε, και τόνισε πως «υπήρξε συμφωνία μεταξύ θεσμών και Ελλάδας επί της αρχής για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά μόνο επί της αρχής».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της Ελλάδας «δεν είναι το χρέος», αλλά οι μεταρρυθμίσεις.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου