Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Λίγες σκέψεις για το μέλλον στην γείτονα Τουρκία

Θα συμβεί κάτι στη Τουρκία;

Έχουμε γράψει εδώ στην ιστοσελίδα μας αρκετές φορές για πιθανά εσωτερικά προβλήματα στη Τουρκία, μεγαλύτερα από αυτά που έχει μέχρι σήμερα!
Χθες, η εταιρεία που κάνει κρουαζιέρες ανά το κόσμο και στη Μεσόγειο η Royal Caribbean ακύρωσε όλες τις επισκέψεις των υπερωκεανίων της σε Τουρκικά λιμάνια για το 2017! Κάτι που είχε κάνει ενωρίτερα η άλλη κραταιά εταιρεία Carnival Corporation's Cunard Line & P&O Cruises.
Αυτό θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τα παράλια της Μικράς Ασίας και τον τουρισμό της.
Ο λόγος που πήραν αυτή την απόφαση οι δύο κολοσσοί της κρουαζιέρας είναι γιατί η κατάσταση στην Τουρκία θεωρείται ανεξέλεγκτη για τους επιβάτες τους.
Ας μη ξεγελιόμαστε ότι κάνει μία μεγάλη εταιρεία είναι από πληροφορίες που έχουν από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.
Από την άλλη μεριά αυτό είναι καλό για άλλες χώρες της Μεσογείου και ιδιαιτέρα την Ελλάδα η οποία θα επωφεληθεί από τις αποφάσεις που πήραν οι εταιρείες Royal Caribbean και Carnival Corporation's Cunard Line & P&O Cruises
Δεν είναι καθόλου απίθανο ο “Σουλτάνος” Ερντογάν να προσπαθήσει να μεταφέρει το πρόβλημα έξω από την Τουρκία και στη γύρο περιοχή και σε κράτη πέραν της Συρίας και του Ιράκ αλλά και στα Βαλκάνια και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Γεωργία, Αρμενία...).
Εγώ εάν μπορούσα να δώσω μία μικρή συμβουλή θα έλεγα να αποφεύγετε να πάτε στην Τουρκία. Βλέπω ότι η Τουρκική Αεροπορία Turkish Airlines έχει πολύ χαμηλές τιμές και τώρα διαφημίζει σε Ελληνικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και αλλού. Μήπως πρέπει γιά να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και για μερικά δολάρια που θα γλυτώσετε δεν πρέπει να ταξιδέψετε με την Τούρκικη εταιρεία;
Εύχομαι να μη συμβεί τίποτα αλλά καλό θα είναι αυτά να τα έχετε υπ' όψη σας.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου