Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΗΠΑ: Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στον θάνατο του ρώσου πρεσβευτή στον ΟΗΕ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2017

Ο ρώσος πρεσβευτής ενώ απευθύνεται στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
ΗΠΑ: Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στον θάνατο του ρώσου πρεσβευτή στον ΟΗΕ
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Εθνη Βιτάλι Τσούρκιν απεβίωσε αιφνιδίως τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ εργαζόταν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Μόσχα δεν έδωσε διευκρινίσεις για τις συνθήκες θανάτου του ρώσου διπλωμάτη αλλά εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης στους οικείους του και σημείωσε ότι ο Τσούρκιν πέθανε μία ημέρα πριν κλείσει τα 65 του χρόνια. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά στις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Τσούρκιν διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί γιατί δεν είχε την άδεια να μιλήσει δημοσίως για την υπόθεση, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι ο Τσούρκιν πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή. Δεύτερη πηγή, στέλεχος των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου που επίσης μίλησε ανώνυμα, είπε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ύποπτο στον θάνατο του διπλωμάτη.

Η εφημερίδα New York Post, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές, έγραψε ότι ο Τσούρκιν μεταφέρθηκε από την πρεσβεία της Ρωσίας σε νοσοκομείο του Μανχάταν αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν «ταράχτηκε βαθιά από την είδηση καθώς εκτιμούσε τον επαγγελματισμό και το διπλωματικό ταλέντο του Τσούρκιν», μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα το Κρεμλίνο.

«Η απώλεια που υπέστη η Ρωσία είναι σοβαρή και το κενό δυσαναπλήρωτο» είπε ο αναπληρωτής του Τσούρκιν, Πιοτρ Ιλιούσεφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass. «Ο πρεσβευτής Τσούρκιν παρέμεινε στο καθήκον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην υπεράσπιση των συμφερόντων της Ρωσίας και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, στις πιο καίριες θέσεις», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου