Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά

Γεμάτη Υγεία, Προκοπή και Ευτυχία

Τώρα που άλλαξε η χρονιά και ευχές ο κόσμος δίνει

εύχομαι κάθε όνειρο αληθινό να γίνει

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο! Οι Τούρκοι έβαψαν το "χώμα" γιά... "χορτάρι"!

Κάτι πρωτόγνωρο συνέβη στο γήπεδο της Οσμάνλισπορ. Οι υπάλληλοι του "Osmanli Stadyumu" βλέποντας ότι ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει σε πολλά σημεία "χωράφι", προτίμησαν να το... βάψουν πράσινο για να παραπλανηθούν οι παίκτες και οι τηλεθεατές.  Είναι το γήπεδο που θα παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός.
Για βάψιμο... "χορταριού" όμως πρώτη φορά τ' ακούμε. Και μάλιστα το ακούσαμε για ένα παιχνίδι που υποτίθεται τελεί υπό τη σκέπη της UEFA, μιας και πρόκειται για αγώνα της φάσης των "32" του Europa League!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από δύο – τρεις εβδομάδες η Άγκυρα είχε πληγεί από βαρυχειμωνιά. Το χιόνι που έπεσε είχε κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της τουρκικής πρωτεύουσας. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, είχε καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό ο αγωνιστικός χώρος του "Osmanli Stadyumu".
Πριν από δέκα μέρες η Οσμάνλισπορ φιλοξένησε την Τράμπζονσπορ και το γήπεδο έμοιαζε με... σεληνιακό τοπίο. Είχε "καεί" το χορτάρι!
Θα περίμενε κανείς ότι θα γίνονταν οι απαραίτητες εργασίες για να επανερχόταν ο αγωνιστικός χώρος στον απαιτούμενο βαθμό για να φιλοξενήσει έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Τελικά, οι αρμόδιοι προχώρησαν σε κάτι πρωτόγνωρο!
Ο Μπέντο γνωρίζοντας ότι το τερέν είναι σε τραγική κατάσταση, προτίμησε η ομάδα του να μην κάνει προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να έχανε κάποιον ποδοσφαιριστή του. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν μία πρώτη γεύση από το... χωράφι στο οποίο θα κληθούν να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Τι έκαναν λοιπόν οι υπάλληλοι του γηπέδου; Πήραν μπογιά και έβαψαν με πράσινο χρώμα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου που είχε φύγει το χορτάρι. Ουσιαστικά το χώμα έβαψαν! Ποιος ο λόγος; Προφανώς για να παραπλανηθούν οι ποδοσφαιριστές και φυσικά οι τηλεθεατές. Πραγματικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Το μόνο πράγμα που περνάει από τη σκέψη όλων μας είναι ότι πολύ απλά αυτό που συνέβη είναι κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στα... τοπικά πρωταθλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου