Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου κατά Πρετεντέρη στο Mega: Αναλάβατε την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού


Μιά ζωή την έχουμε.  Μίλησε για "τσάτσους"

Μήπως το έχουν παρακάνει και οι "δημοσιογράφοι" που "κατασκευάζουν"
Δείτε το βίντεο
Ο κακός χαμός επικράτησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η KONSTANTOPOULOU
υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τα πνεύματα άναψαν όταν η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση προς τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη, καθώς επίσης και στην παρουσιάστρια του δελτίου Μαρία Σαράφογλου για το γεγονός πως παραμονές του δημοψηφίσματος υποστήριξε πως οι περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις είναι υπέρ του «ναι»
«Θα μου επιτρέψετε να μην αποδεχτώ τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος αλλά υπάλληλος», τόνισε απευθυνόμενη προς τον κ. Πρετεντέρη.
«Ευτυχώς η κοινωνία έχει αντλήσει τα συμπεράσματα για εσάς και το βίο σας», συμπλήρωσε επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου. υπογράμμισε αναφερόμενη στο Mega
Ο διάλογος μάλιστα συνεχίστηκε με την κ. Κωνσταντοπούλου να λέει στον κ. Πρετεντέρη:
«Από τα μέσα ιδιοκτησίας του κ. Ψυχάρη και του κ. Μπόμπολα έχουμε διαβάσει τις απόψεις σας και είναι στα πλαίσια της παραπληροφόρησης και της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού».
«Αναλάβατε την προπαγάνδα να φορτώσετε στον ελληνικό λαό», σημείωσε επίσης.
Τα πνεύματα όμως άναψαν και στη συνέχεια με την κ. Κωνσταντοπούλου να λέει απευθυνόμενη στον κ. Πρετεντέρη
«Γιατί με διακόπτετε διαρκώς, τόσο πολύ φοβάστε αυτό που θα πω, είναι ωραία να τα γράφουμε στην προστασία των αφεντικών μας και να μην ακούμε τον αντίλογο».
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για παράνομη λειτουργία των έξι καναλιών, με τον κ. Πρετεντέρη να απαντά: «κατά την άποψή σας».
Επίθεση σε Ευαγγελάτο
Η υποψήφια βουλευτής επιτέθηκε επίσης και κατά του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου
«Γιατί έχετε τέτοιο πανικό» είπε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στον Νίκο Ευαγγελάτο. Υποστήριξε επίσης ότι οι φράσεις από συνέντευξή της που έδωσε στον δημοσιογράφο δεν είναι αυτές που η ίδια έχει πει.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου