Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κοσμοσυρροή χθες στο πανηγύρι του Lynn

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2015

Το νυφοπάζαρο όπως λέγετε, γιατί εκεί έχουν γνωριστεί πολλοί νέοι και νέες, πανηγύρι στο 
Λυννγιά άλλη μία φορά τράβηξε χιλιάδες κόσμο χθες και προχθές ενώ την Παρασκευή ο κόσμος ήταν λιγοστός.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκ 
των έσω το φετινό πανηγύρι της κοινότητας είχε μεγαλύτερη επιτυχία από πέρυσι όπου η καταρρακτώδης βροχή είχε συμβάλλει σε μείωση του κόσμου.
Αυτά για 
πέρυσι γιατί φέτος η νεολαία αλλά και οι μεγαλύτεροι έδωσαν δυναμικό παρόν. Μέχρι τις 6:00 το βράδυ της Κυριακής ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Από εκεί και μετά όμως ο κόσμος άρχισε να φτάνει κατά ομάδες.
Εκεί είδαμε πολλούς γνωστούς και φίλους που διαβάζουν την ιστοσελίδα μας. "Γράψτε", "να τα κοπανάτε γιατί νομίζουν ότι είμαστε πρόβατα" είπαν.
Εκεί ήταν το χορευτικό της κυρίας Ειρήνης Σάββα όπου χόρεψαν αρκετά ελληνικά τραγούδια. Το Σάββατο χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Γιώργου Παπαδόπουλου "Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Εδώ θα κάνω μία παρένθεση ότι είναι λίγο "άνοστο" να χορεύουν ντυμένοι τσολιάδες τραγούδια της Θράκης αυτό για το χορευτικό του Σαββάτου. Αναγνωρίζουμε τις φιλότιμες προσπάθειες αλλά καλό θα είναι να μη γίνεται "σαλάτα".
Ένα άλλο που γίνεται στο 
Λυνν τα τελευταία χρόνια είναι αυτά τα νεροπίστολα που δημιουργούν φουσκάλες και τα πιτσιρίκια έπαιζαν γεμίζοντας το χώρο με φουσκάλες από απορρυπαντικό. Αρκετές από αυτές τις φουσκάλες έπεσαν στα ποτά και τους καφέδες και ακούστηκαν πολλές βρισιές από αυτούς που είχαν πληρώσει "χοντρά" για τα ποτά τους. Ας προσέξουν λίγο οι υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου