Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ στην Ολυμπία

Εκεί που έγιναν τρία Παγκόσμια Συνέδρια
των Ηλείων της Διασποράς

Την Αρχαία Ολυμπία θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στις 20 και 21 Απριλίου 2016. Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, θα φιλοξενηθεί και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, αποδεχόμενος την πρόταση του Προέδρου της ΔΟΑ Ισίδωρου Κούβελου.
Οι κ.κ Μπαχ και Κούβελος, είχαν μια εποικοδομητική συνεργασία και συζήτηση, αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την επιτροπή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, στη Λωζάνη.
Στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ θα φιλοξενηθούν επίσης, ο Κινέζος Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Γιου Ζαϊκίνγκ και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ρίο 2016», Κάρλος Νούζμαν. Μάλιστα, ο Πρόεδρος Νούζμαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την Ολυμπιακή Εκεχειρία επιβεβαίωσε στον Τόμας Μπαχ και στον Ισίδωρο Κούβελο, την παρουσία της Προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφστην Αρχαία Ολυμπία στις 20 και 21 Απριλίου, για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου