Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, λίγες ημέρες πριν των εκλογών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2015

Μετά από διακοπή πολλών εβδομάδων, και μόλις δύο εβδομάδες πριν των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε και πάλι το πρωί της Τρίτης στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, με την εξέταση από το δικαστήριο διαδικαστικών θεμάτων και ενστάσεων.
Ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο και βουλευτές του κόμματος που αντιμετωπίζουν κατηγορία για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, δεν παρέστησαν στη δίκη ακολουθώντας την τακτική της απουσίας που εγκαινίασαν από την πρώτη ημέρα έναρξής της, στις 20 Απριλίου.
Παρόντες στη δίκη ορισμένοι μόνον από τους συνολικά 75 κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο για ποικίλες εγκληματικές ενέργειες του σκληρού πυρήνα της ΧΑ.
Η δίκη για την εγκληματική δράση της Χ.Α., που ξεκίνησε στις 20 Απριλίου, διεξάγεται μετ΄ εμποδίων, καθώς το δικαστήριο συνεδριάζει κάποιες μόνον ημέρες, μιας και η δικαστική αίθουσα που έχει διατεθεί για την διεξαγωγή της δίκης χρησιμοποιείται για την εκδίκαση και άλλων υποθέσεων.
Εξω από τις φυλακές έγινε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου