Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νετανιάχου ζητά να αποτραπεί η διάλυση της Μέσης Ανατολής

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2015

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε την Πέμπτη τη διεθνή κοινότητα να αποτρέψει από κοινού την «διάλυση» της Μέσης Ανατολής. 
Ο Νετανιάχου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Βρετανία για να συζητήσει ένα φάσμα θεμάτων, περιλαμβανομένου των παγωμένων ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, την παρούσα κατάσταση στην Μέση Ανατολή, όπως τις περιφερειακές τρομοκρατικές απειλές, καθώς και μια σειρά διμερών ζητημάτων. 
«Η Μέση Ανατολή βρίσκεται σε διάλυση κάτω από τις δίδυμες δυνάμεις του μαχητικού Ισλάμ - τους σουνίτες μαχητές που καθοδηγούνται από το Ισλαμικό Κράτος και τους σιίτες μαχητές που οδηγούνται από το Ιράν. 
Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με πρακτικούς τρόπους για να ανακόψουμε την πορεία του μαχητικού Ισλάμ και στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική», δήλωσε ο Νετανιάχου στην συνάντησή του με τον βρετανό ομόλογο του Ντέιβιντ Κάμερον στο Λονδίνο. 
Την Τετάρτη, όταν ο ισραηλινός ηγέτης έφτασε στην Βρετανία, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην επίσκεψη Νετανιάχου και να καλέσουν τον Κάμερον να επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ ώστε να βοηθήσει στον τερματισμό των «ισραηλινών εγκλημάτων πολέμου» κατά των Παλαιστινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου