Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Απέτρεψαν δεύτερη προσπάθεια καταψήφισης από το Κογκρέσο της συμφωνίας με τον Ιράν

 Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2015

Απέτυχε η προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι 60 αναγκαίοι ψήφοι (σε σύνολο 100 γερουσιαστών) για να κατατεθεί ψήφισμα αποδοκιμασίας στην διαδικασία καταψήφισης της συμφωνίας από τη γερουσία.
ΗΠΑ: Απέτρεψαν δεύτερη προσπάθεια καταψήφισης από το Κογκρέσο της συμφωνίας με τον Ιράν
Οι γερουσιαστές των δημοκρατικών απέτρεψαν την Τρίτη για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα τις προσπάθειες Ρεπουμπλικάνων να μπλοκάρουν τη συμφωνία της κυβέρνησης Ομπάμα με άλλες δυνάμεις και την Τεχεράνη για τα πυρηνικά στο Ιράν.
Η προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι 60 αναγκαίοι ψήφοι (σε σύνολο 100 γερουσιαστών) για να κατατεθεί ψήφισμα αποδοκιμασίας στην διαδικασία καταψήφισης της συμφωνίας από τη γερουσία απέτυχε, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της πλειοψηφίας της γερουσίας, Μίτς Μακ Κόνελ, να πείσει τους γερουσιαστές υπέρ της κίνησης.
Ο Μακ Κόνελ θα συνεχίσει τις προσπάθειές του, ίσως και αυτήν την εβδομάδα, με την προώθηση μιας τροπολογίας που θα εμποδίζει τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να άρει τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον του Ιράν μέχρι εκείνο να αναγνωρίσει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ και να απελευθερώσει αμερικανούς πολίτες που κρατούνται από τις Αρχές του.
Την Παρασκευή, η βουλή των αντιπροσώπων εκδήλωσε την αποδοκιμασία της για τη συμφωνία πυρηνικών με το Ιράν σε ψήφισμα που είχε μόνο συμβολική ισχύ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου