Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: Σίγουρη νίκη ΣΥΡΙΖΑ-Πάνω από 4 μονάδες η διαφορά με τη ΝΔ

«Ο ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε πρώτο κόμμα» δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, εκτιμώντας ότι η διαφορά με τη ΝΔ θα είναι πάνω από 4 μονάδες και ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Φλαμπουράρης: Σίγουρη νίκη ΣΥΡΙΖΑ-Πάνω από 4 μονάδες η διαφορά με τη ΝΔ
Ειδικότερα, για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στον Βήμα fm, είπε:
«Την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία.
Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό που μετά τις εκλογές θα διαμορφωθεί.
Πάνω από 4 μονάδες (νίκη του ΣΥΡΙΖΑ) είναι η εκτίμησή μου εμένα. Θα υπάρχει και η στήριξη, άμα δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε πρώτο κόμμα».
Για το debate σχολίασε:
«Εγώ νομίζω ότι ξεκίνησε με την πρώτη ερώτηση (ο Αλέξης Τσίπρας), που ήταν λίγο μαγκωμένος, αλλά, κατά τη γνώμη μου, στην πορεία πήρε φόρα. Ιδιαίτερα μετά την 4η, 5η ερώτηση, κυριαρχούσε.
Για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έξι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες.
Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου