Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Αρκετός κόσμος στο κονσέρτο για τη Σμύρνη και Μικρά Ασία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής κοινότητας St. Catherine’s, Braintree, MA

 Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Η Χορωδία “Greek Chorale Boston” με αρκετούς guests θύμισε και διασκέδασε με τα τραγούδια και μουσική την Μικρά Ασία.

Στην πραγματικότητα η συναυλία ήταν βασισμένη στην περυσινή συναυλία που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και την χορωδία “Greek Chorale Boston”.  Το διαφορετικό ήταν ότι συμμετείχαν και μερικοί άλλοι συντελεστές.

Η Παναγιώτα Χαρουλάκου ήταν η ψυχή της Χορωδίας και συμμετείχαν οι μουσικοί: Στέλιος Καραμηνάς, Λευτέρης Κορδής, Bill Nickolson (από την ορχήστρα ΕΝΩΣΙΣ).

Special Guests ήταν οι: Μάκης Εμμανουηλίδης, Γεώργιος Μακρίδης.  Ο τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών Παναγιώτης Λάλεζας είχε στείλει ηθογραφικό υλικό με τραγούδι «αμανέ» ενώ η Παναγιώτα Γούναρη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο κωλύματος.

Στους πολλούς από τους θεατές διακρίναμε γνωστά πρόσωπα όπως: Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κώστα Τραβαγιάκη με την σύζυγό του Χαρούλα, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Ματθαίο, τον κ. Δημήτρη Παπασλή, πρώην Πρόεδρο και νυν μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, την κ. Ελευθερία Παπασλή, την Δρ. Μαίρη Δελιτσάτσιου, την δικηγόρο κ. Ελισάβετ Παπασλή, πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο (Ταμία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης) μετά της συζύγου του.  Τον ιατρό Σεραφείμ Παπαγιάννη μετά της συζύγου του, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ακαδημαϊκών «ΚΥΚΛΟΣ» Δρ. Χρήστο Γεωργάκη με την σύζυγό του (και οι δύο από τον Πύργο, Ηλείας), την ιατρό του Massachusetts General Hospital Ελένη-Κάκια Δελιτσάτσιος με την κόρη της, τον επιχειρηματία Φώτη Γιόκα, τον επιχειρηματία κ. Αριστείδη Αθανασόπουλο, το Πρόεδρο του Συλλόγου “PHAROS” ΑΛΑΤΣΑΤΑ, Μικράς Ασίας Ισίδωρο Ροζάκης με την σύζυγό του Ανθούλα.  Μάλιστα ο κ. Ροζάκης φανερά συγκινημένος είπε:  Έφεραν στη μνήμη μου την ιστορία της οικογένειάς μου, συγγενών και φίλων.  Να σημειωθεί ότι στην πόλη Somerville (προάστιο της Βοστώνης) εγκαταστάθηκαν πολλοί από τα Αλάτσατα οι οποιοι βρήκαν εργασία στα σφαγεία της πόλης.

Αναφορικά ο κ. Ροζάκης μας είπε ότι στο κοιμητήριο του Everrett βρίσκονται πάνω από 700 κατατρεγμένοι από την πόλη Αλάτσατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου