Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Επείγουσα έκκληση για αίμα για τον 52χρονο που ακρωτηριάστηκε

 Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, 2022


Έχουμε χιλιάδες αναγνώστες στην Ελλάδα

Εάν μένεις στην Ελλάδα, βοήθησε και εσύ, μπορείς.

Πρέπει να σώσουμε τον συνάνθρωπό μας.

Χρειάζεται αίμα.  Εάν η ομάδα αίματος που έχετε ή γνωρίζετε κάποιον με 0- (μηδέν αρνητικό)

επικοινωνήστε με το ΚΑΤ 

τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946.

Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης».

Επείγουσα έκκληση για αίμα για τον 52χρονο που ακρωτηριάστηκε | tovima.gr

Ο άτυχος εργαζόμενος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ μετά τον τραυματισμό του παραμονή Χριστουγέννων όταν τον χτύπησε διερχόμενο ΙΧ που έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο

Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος γίνεται από τον δήμαρχο Σαρωνικού για τον άτυχο εργαζόμενο καθαριότητας που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά παραμονή Χριστουγέννων όταν έπεσε πάνω του διερχόμενο ΙΧ.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δήμαρχος Πέτρος Φιλλίπου αναφέρει τα εξής:

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος
Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης».


Το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού.

Θύμα ένας δημοτικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε την δουλειά του.

Συγκεκριμένα στο σημείο είχε σταματήσει το απορριμματοφόρο του Δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας, άγνωστο γιατί έχασε τον έλεγχο, έπεσε με δύναμη και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Σε σοβαρή κατάσταση

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η κατάστασή του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπαν από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Όπως είπαν συνάδελφοι του 52χρονου, ο υπάλληλος του Δήμου κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά, καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου