Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Όταν ο Πελέ αποχαιρέτησε τον Μαραντόνα

  Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2022

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια ίδιο.

ΟΠελέ είχε εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, του «ανταγωνιστή» του για τον τίτλο του «μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών».

«Σίγουρα μια μέρα θα κλωτσήσουμε μαζί μια μπάλα στον ουρανό», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του το οποίο μεταβιβάστηκε στο Reuters μέσω εκπροσώπου του όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Μαραντόνα.

Αυτή τη δήλωση θυμήθηκαν πολλοί λέγοντας  ότι σήμερα είναι αυτή η ημέρα για την οποία είχε μιλήσει τότε ο μεγάλος Πελέ.

Ο 82χρονος θρύλος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και της Σάντος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊντσάιν του Σάο Πάολο, έχοντας δίπλα του την οικογένεια του.

Ο Πελέ πάλεψε γενναία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πιο δύσκολου αγώνα και ένα είναι το σίγουρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια ίδιο χωρίς τον «βασιλιά».

Σε λαϊκό προσκύνημα

Νοσηλεύτηκε για πολλές μέρες και έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας πως θα τα καταφέρει, αλλά τούτη τη φορά νικήθηκε.

Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Βίλα Μπελμίρο, το γήπεδο της Σάντος στο οποίο μεγαλούργησε για 18 χρόνια. Θα ταφεί στο Μνημείο της Οικουμενικής Νεκρόπολης, στο Σάντος, όπου ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου είχε δεσμεύσει χώρο από το 2003.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου