Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Οικονόμου: Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου να συμβάλει στην πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και τεκμήρια

 Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 2022

Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 

Οικονόμου: Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου να συμβάλει στην πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και τεκμήρια | tovima.gr

Την ευχή του να συμβάλλει η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑΠόπη Τσαπανίδου, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση με τεκμήρια και επιχειρήματα, εξέφρασε με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Επιχειρήματα και τεκμήρια

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου ευχήθηκε ευόδωση των επόμενων σχεδίων του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος σημειώνεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε συγκεκριμένα:

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ ευόδωση στα επόμενα σχέδια του κ. Ηλιόπουλου. Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου, η οποία αλλάζει μετερίζι, να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια».

Κοινός αγώνας

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες εκλογές. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί αιφνιδιαστικά η λήξη της συνεργασίας της Πόπης Τσαπανίδου με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Την είδηση της διαδοχής του Νάσου Ηλιόπουλου από την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media τονίζοντας ότι «η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

Η ανάρτηση Τσίπρα

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

»Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου