Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Γιοχάνεσμπουργκ: Βυτιοφόρο σφήνωσε σε γέφυρα και εξερράγη – 9 νεκροί και 40 τραυματίες

Από τους 40 τραυματίες, οι 19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν εξερράγη ένα βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο στο Μπόκσμπουργκ, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσεων.

Νωρίς το πρωί, το βυτιοφόρο σφήνωσε κάτω από μια γέφυρα, κοντά σε σπίτια και σε ένα νοσοκομείο.

«Λάβαμε μια κλήση γύρω στις 7.50. Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν για να σβήσουν μια φωτιά που μόλις είχε ξεσπάσει. Δυστυχώς, το βυτιοφόρο εξερράγη», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ουίλιαμ Ντλάντι, ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της περιοχής αυτής.

Ερασιτεχνικά βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης και μια τεράστια, πύρινη σφαίρα, κάτω από τη γέφυρα. Το όχημα ήταν προφανώς πολύ ψηλό και δεν χωρούσε να περάσει από εκείνο το σημείο. Μετέφερε περίπου 60.000 λίτρα υγραέριο, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε φούρνους και κουζίνες. Ο οδηγός του τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Από τους 40 τραυματίες, οι 19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλοι 15 έχουν τραυματιστεί σοβαρά αλλά η κατάστασή τους θεωρείται σταθερή. Μεταξύ των τραυματιών είναι και έξι πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου