Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη η αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία που παραβρέθηκε στην κηδεία του Γιώργου Δημόπουλου στον Άγιο Γεώργιο του Lynn, MA

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2022


Ένα καλό Έλληνα που διέθεσε το χρόνο του να συμμετάσχει στην οργανωμένη ομογένεια των ΗΠΑ αποχαιρέτησε η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων της Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) μαζί με πολλούς άλλους ομογενείς.  Αρκετοί από αυτούς ήταν συνεργάτες στα ομογενειακά στη Βοστώνη αλλά και στην Παμεσσηνιακή και την Μεσσηνιακή Αμφικτιονία.  

Να θυμηθούμε ότι ο Γεώργιος Δημόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τα έτη 1999-2001 και είχε για αντιπροέδρους τον κ. Γιάννη Πατουχέα Α’ και Βασίλειο Καυκά Β’ αντιπρόεδρο.  Έφερε την Φιλαρμονική Καλαμάτας στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης καθώς και τμήμα της Προεδρικής φρουράς.

Συμαντική ήταν η συμμετοχή του κ. Δημόπουλου και στο Συνέδριο τη Παμμεσινιακής στη Βοστώνη με τον τότε Πρόεδρο της Παμμεσινιακής κ. Χρήστο Τομαρά.  

Κατά την διάρκεια της θητείας του συμμετείχε με τους δύο αντιπροέδρους στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο λαϊκό προσκύνημα και στην εξόδιο ακολουθία μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιου, Δημήτριος Παπασλής και Ελευθερία Παπασλή, ο Δρ. Θανάσης Καραγιώργος, Χρήστος Βλάχος και ο κ. Δημήτριος Ματθαίος. 

Συμαντική ήταν η παρουσία και φόρο τιμής των πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ.κ. Δημήτριου Τσούμπανου, Θεμιστοκλή Καρατζά, Μιλτιάδη Αθανασόπουλου και Δημήτριου Παπασλή.

Επίσης παρευρέθηκαν συνεργάτες στην Μεσσηνιακή κ.κ. Ηλίας Τριπόδης με την σύζυγό του και Βασίλειος Ηλιόπουλος.

Η ανθοδέσμη της Ομοσπονδίας ήταν τοποθετημένη από την οικογένεια δίπλα από το σκήνωμα του μεταστάντα. 

Ο Γιώργος Δημόπουλος πάλεψε με τον καρκίνο για 15 χρόνια και μας είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ότι είχε νοσηλευτικό προσωπικό πολύ προσφιλή μας πρόσωπα. 

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι την εποχή που ο κ. Δημόπουλος ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο αντιμετώπισε και ένα πολύ μεγάλο επιχειρηματικό πρόβλημα αφού η μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Chrysler της οποίας είχε πάρει το τοπικό franchise κτύπησε bankruptcy με αποτέλεσμα να πάρει στην κατηφόρα πολλές επιχειρήσεις που είχαν επενδύσει τα χρήματά τους και τον ιδρώτα τους. 

Η καλοσύνη του και η αγάπη για τον Ελληνισμό, τη Μεσσηνία και την Ελλάδα είναι παράδειγμα μίμησης.  

Στο καλό φίλε, Πρόεδρε.  Αιωνία σου η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου