Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ντμίτρι Μεντβέντεφ (πρώην πρόεδρος της Ρωσίας): Οι 10 δυσοίωνες για τη Δύση προβλέψεις ενόψει Πρωτοχρονιάς. Να τον πιστέψουμε; Διάβασε τι του απάντησε ο Έλον Μασκ

 Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, 2022

Μεντβέντεφ: Οι 10 δυσοίωνες για τη Δύση προβλέψεις ενόψει Πρωτοχρονιάς | tovima.gr

«Πριν το νέο έτος σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις», λέει ο Μεντβέντεφ


Δέκα προβλέψεις για το τι θα μπορούσε να συμβεί τη νέα χρονιά,  έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Προβλέψεις,  που περιλαμβάνουν εμφύλιο στις ΗΠΑ και ανάδειξη ως προέδρου του Έλον Μάσκ, ίδρυση τέταρτου Ράιχ στην Ευρώπη και πολλά άλλα δυσοίωνα για τη Δύση.

Ο Μεντβέντεφ που – επί του παρόντος, κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 «προφητείες» του στο Twitter, και στο κανάλι του στο Telegram, γράφοντας: «Πριν από το νέο έτος, σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις».

Οι 10 προβλέψεις Μεντβέντεφ

Ειδικότερα ο ρώσος αξιωματούχος προβλέπει:

  1. Η τιμή του πετρελαίου θα ανέλθει στα 150 δολάρια το βαρέλι και η τιμή του φυσικού αερίου θα ξεπεράσει τα 5.000 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα
  2. Το Ηνωμενο Βασίλειο θα επανενταχθεί στην ΕΕ
  3. Η ΕΕ θα καταρρεύσει μετά την επιστροφή του Η.Β και το ευρώ θα σταματήσει να χρησιμοποιείται ως ενιαίο νόμισμα
  4. Η Πολωνία και η Ουγγαρία θα καταλάβουν τις δυτικές περιοχές της πρώην Ουκρανίας
  5. Θα δημιουργηθεί το Τέταρτο Ράιχ, το οποίο θα περιλαμβάνει την επικράτεια της Γερμανίας και τους δορυφόρους της, δηλαδή την Πολωνία, τα κράτη της Βαλτικής, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία του Κιέβου και άλλους απόκληρους.
  6. Θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Γαλλίας και Τέταρτου Ράιχ. Η Ευρώπη θα διαιρεθεί, η Πολωνία θα ξαναμοιραστεί στη διαδικασία
  7. Η Βόρεια Ιρλανδία θα διαχωριστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ενταχθεί στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
  8. Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, η Καλιφόρνια και το Τέξας θα γίνουν ανεξάρτητες πολιτείες ως αποτέλεσμα. Το Τέξας και το Μεξικό θα σχηματίσουν ένα συμμαχικό κράτος. Ο Έλον Μασκ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές σε μια σειρά από πολιτείες οι οποίες, μετά το τέλος του νέου Εμφυλίου Πολέμου, θα έχουν δοθεί στο GOP
  9.  Τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια και η χρηματοοικονομική δραστηριότητα θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και θα μετακινηθούν στην Ασία.
  10. Το σύστημα νομισματικής διαχείρισης του Bretton Woods θα καταρρεύσει, οδηγώντας σε κραχ του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το ευρώ και το δολάριο θα σταματήσουν να κυκλοφορούν ως παγκόσμια αποθεματικά νομίσματα. Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιούνται ενεργά τα ψηφιακά νομίσματα fiat.

Δείτε την ανάρτηση Μεντβέντεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου