Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Πέθανε η αμερικανίδα δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς

 Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, 2022 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Μπάρμπαρα Γουόλτερς, από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες στην αμερικανική τηλεόραση, η πρώτη που ανέλαβε ποτέ την παρουσίαση βραδινού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων και εξασφάλισε ιστορικές συνεντεύξεις από ηγέτες και διασημότητες σε διεθνές επίπεδο για την τηλεόραση των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της καριέρας της, από το 1951 ωσότου αποσύρθηκε από τα τηλεοπτικά πλατό το 2015, πέθανε στα 93 της χρόνια, μετέδωσε το ABC News, για το οποίο εργάστηκε κυρίως, χθες Παρασκευή.

Η δημιουργός του δημοφιλούς γυναικείου τοκ σόου The View («Η Άποψη») το 1997 πέθανε χθες στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, διευκρίνισε μέσω Twitter ο Ρόμπερτ Άιγκερ, ο διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney Co., της εταιρείας στην οποία ανήκει το ABC News.

Τις πέντε δεκαετίες της καριέρας της, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς πήρε συνεντεύξεις από κάθε πρόεδρο και πρώτη κυρία των ΗΠΑ μετά τους Ρίτσαρντ και Πατ Νίξον, αλλά και από τον ηγέτη της Κούβας, τον Φιδέλ Κάστρο, από την άλλοτε πρωθυπουργό της Βρετανίας, τη Μάργκαρετ Θάτσερ, τον άλλοτε ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι, τον άλλοτε δικτάτορα του Ιράκ Σαντάμ Χουσέιν, τον πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου Ανουάρ Σαντάτ, διάσημους καλλιτέχνες και άλλες προσωπικότητες.

Κέρδισε 12 βραβεία Emmy, τα 11 από αυτά όσο εργαζόταν για το ABC News, υπενθύμισε το δίκτυο,

Η Γουόλτερς άρχισε τη δημοσιογραφική καριέρα της στην εκπομπή The Today Show του NBC News τα χρόνια του 1960, ως κειμενογράφος και παραγωγός. Έγραψε ιστορία όταν έγινε η συμπαρουσιάστρια του βραδινού δελτίου ειδήσεων του δικτύου, μαζί με τον Χάρι Ρίζονερ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου