Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

«Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού»

  Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2022

«Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού» | tovima.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιαννόπουλος ζει σε μία μεζονέτα σε πολυκατοικία, όπου – σύμφωνα με καταγγελίες – οι οικιακές βοηθοί πληρώνονται από το «Χαμόγελο του παιδιού», όπως επίσης οι οδηγοί του, αλλά και τα προσωπικά ψώνια του.


Το πλήθος των καταγγελιών σε βάρος του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, παρουσίασε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, μετά και τις αποκαλύψεις της υφυπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το σπίτι όπου μένει ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Πρόκειται για μία μεζονέτα σε πολυκατοικία, όπου – σύμφωνα με καταγγελίες – οι οικιακές βοηθοί πληρώνονται από το «Χαμόγελο του παιδιού», όπως επίσης οι οδηγοί του, αλλά και τα προσωπικά ψώνια του.

«Το σπίτι που μένω είναι διαμέρισμα, δεν είναι βίλα και το έχει παραχωρήσει το Χαμόγελο του Παιδιού, το μόνο μου εισόδημα είναι η σύνταξή μου», δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας στη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πάντως, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αγγίζουν το 20-25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίες. Οι καταγγελίες αυτές, επίσης αναμένεται να ερευνηθούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου