Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022

Μεταγραφή πριν τον Ιανουάριο έκανε

ο Τσίπρας, και το Μέρα25... μείον μία

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία τον Μάρτιο είχε αποχωρήσει το ΜέΡΑ25

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία τον Μάρτιο είχε αποχωρήσει το ΜέΡΑ25.

Η κ. Αδαμοπούλου είχε συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε: «Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αδαμοπούλου είχε γνωστοποιήσει τον Μάρτιο την ανεξαρτητοποίησή της από το ΜέΡΑ25 με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, κάνοντας λόγο για «σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας» στο κόμμα με το οποίο εξελέγη, και δεχόμενη πυρά τόσο από τον επικεφαλής Γ. Βαρουφάκη όσο και από πρώην συντρόφους της μέσω ανακοίνωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου