Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Tουρκία – Συνετρίβη ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο που επιχειρούσε στις φωτιές

  Κυριακή, 15 Αυγούστου, 2021

Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στη νότια Τουρκία, το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ρωσικό αεροσκάφος τύπου Beriev.


Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στη νότια Τουρκία, το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ρωσικό αεροσκάφος τύπου Beriev, το οποίο είχε νοικιάσει η χώρα από τη Ρωσία, εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.Στην περιοχή, έχουν σπεύσει ομάδες έρευνας και διάσωσης για να εντοπίσουν επιζώντες.

Η επαφή χάθηκε με το αεροπλάνο, το οποίο «είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία για να βοηθήσει στην προσπάθεια της Τουρκίας να σβήσει τη δασική πυρκαγιά στο Kahramanmaras», ανέφερε στο πρακτορείο Anadolu Τούρκος αξιωματούχος.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε:

«Το αεροπλάνο Be-200 συνετρίβη κατά την προσγείωση κοντά στα Άδανα. Μια ομάδα στάλθηκε στο σημείο του ατυχήματος, για να διερευνήσει το ατύχημα»

Στο αεροσκάφος επέβαιναν οκτώ άτομα, πέντε Ρώσοι και τρεις Τούρκοι. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today, και οι οκτώ επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου