Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις στην Ηλεία.

Σάββατο, 7 Αυγούστου, 2021

 Νέα εστία πυρκαγιάς στην περιοχή του Φράγματος Πηνειού στην Ηλεία και στην τεχνιτή λίμνη.

Στην περιοχή της Πηνείας και στα χωριά γύρο από το Σιμόπουλο οι κάτοικοι προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι.  Από τις φωτιές στα ορεινά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ο καπνός και η στάχτη έχει σκεπάσει τον ουρανό ενώ μυρίζει καπνός και υπάρχει πρόβλημα σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα αναπνοής.

Η φωτιά στη Νεμούτα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις.

Η φωτιά στη Νεμούτα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις και κινείται προς Δούκα και Μιλιές.

Το χωριό Αχλαδίνη εκκενώνεται, καθώς η φωτιά κινείται επίσης επικίνδυνα προς την περιοχή. Τραγική είναι η κατάσταση στη Νεμούτα, καθώς η φωτιά έχει φτάσει μέσα στο χωριό και καίει σπίτια και περιουσίες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους.

Oι κάτοικοι στη περιοχή έχουν προβεί σε δραματικές εκκλήσεις, ώστε να σωθεί ο οικισμός, όπου ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδοθεί στις φλόγες τα πρώτα σπίτια.

Στη Νεμούτα οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει πλέον την περιοχή, μαζί και κάθε ελπίδα να σωθούν τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

Την ίδια ώρα, στη περιοχή έχουν εγκλωβιστεί τηλεοπτικά συνεργεία, που βρίσκονται στο σημείο για την κάλυψη των γεγονότων.

ΠΗΓΗ: SKAI.GR/ PATRIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου