Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Νεμούτα: Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή – Δηλώσεις για καταρράκτες

 Κυριακή, 8/8/2021

Μία μεγάλη καταστροφή συντελείται τις τελευταίες ώρες στη Νεμούτα, καθώς το χωριό έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Ανάμεσα σε περιουσίες και σπίτια κατοίκων που πρέπει να διαφυλαχθούν, μεγάλη ανησυχία επικρατεί και για τους καταρράκτες της Νεμούτας.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα της φωτιάς, οι φλόγες δεν έχουν φτάσει μέχρι τους καταρράκτες. Ωστόσο η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Πρόκειται για μία μεγάλη καταστροφή, καθώς θα χρειαστούν χρόνια για να επανέλθει το φυσικό τοπίο στη πρότερη κατάσταση του.

Δείτε τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής:

Και όλα αυτά φυσικά χωρίς να γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, καθώς η φωτιά μαίνεται σθεναρά και δεν αποκλείεται να απειλήσει τους καταρράκτες.

Σύμφωνα με τον δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα, ο οποίος βρισκόταν στο μέτωπο της Πυρκαγιάς στις Μηλιές, δεν  γνωρίζει ακόμη για την εικόνα της φωτιάς στους καταρράκτες.

Οι καταρράκτες της Νεμούτας, ένα μοναδικό φυσικό τοπίο βρίσκεται υπό απειλή. Το μέρος όπου «ζουν οι νεραΐδες» δεν θα είναι πότε ξανά το ίδιο…

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου