Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Αναβλήθηκε το 5ο Ηλειακό Αντάμωμα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία

  Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ 

Το Ηλειακό αντάμωμα που ήταν να γίνει στις 9:15μμ στο Μουσείο Τατάνη στην Αμαλιάδα αναβλήθηκε λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν οι: Παπαδάκος, Κουτρουμπής, Καψής, Κοκκαλιάρη συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή για να δουν πότε θα γίνει το 5ο Ηλειακό αφού η εκδήλωση των Απανταχού Ηλείων δεν θα γίνει αφού καίγεται ο μισός Νομός Ηλείας και μόνο ένα ελικόπτερο και 2 καναντέρ προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.  Στο Πελόπιο έχουν καεί 10 σπίτια.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο 5ο Πανηλειακό Αντάμωμα είναι να βραβευτούν οι κ.κ. Βασίλης Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης και ο Γιάννης Τζουανόπουλος μια πολυσχιδής προσωπικότητα, Ηθοποιός, Στιχουργός, Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών στην ΕΡΤ, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού και Διοργανωτής μεγάλων εκδηλώσεων στο Ηρώδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου