Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Πώς η ΜΙΤ δολοφόνησε το ηγετικό στέλεχος του PKK, Εσμέ Εράτ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, 2020

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak», έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την δολοφνία της.

Πώς η ΜΙΤ δολοφόνησε το ηγετικό στέλεχος του PKK, Εσμέ Εράτ | tovima.gr
Δολοφονήθηκε η Εσμέ Εράτ, ηγετικό στέλεχος της κουρδικής οργάνωσης PKK κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της ΜΙΤ με τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Hurriyet.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για συγχρονισμένη επιχείρηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.
Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak», μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την δολοφονία της. 
Η επιχείρηση κατά της Εράτ έλαβε χώρα στο στο Ορος Καντίλ, που βρίσκεται σε ιρακινό έδαφος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι και ο οδηγός της.
Η Εσμέ Εράτ ήταν αρχηγός του Ελεύθερου Κόμματος Γυναικών του Κουρδιστάν (PAJK), το οποίο είναι η γυναικεία οργάνωση του PKK.
ΗΕσμέ Εράτ εντάχθηκε στο PPK το 1989, στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ και το 1993 βρεθηκε στη Συρία, όπου έλαβε πολιτική και στρατιωτική εκπαίδευση από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Ανέλαβε την ηγεσία του γυναικείου βραχίονα του PKK από το 2014 (PAJK «Delal Nurha») και ενορχήστρωνε τον τρόπο δράσης των γυναικών της οργάνωσης στο Καντίλ.

Terör örgütü PKK'nın en üst kadın yapılanması PAJK'ın sözde yöneticisi "Delal Nurhak" kod adlı Esme Erat ve şoförü, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ortak operasyonuyla etkisiz hale getirildi...

View image on Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου