Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ιστοσελίδας μας, paneliakos.com


Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2019


Φίλοι και φίλες,

Στις 19 Δεκεμβρίου, 2019, η ιστοσελίδα μας θα έχει 10 χρόνια ύπαρξης! 

Από τότε, 19 Δεκεμβρίου, 2009, και κάθε ημέρα ή νύχτα, η ιστοσελίδα μας προσπαθεί να σας ενημερώνει.   Η τόλμη μας δεν ήταν να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον ή κάποια.  Πιθανόν στην προσπάθεια ενημέρωσης να «θυμώσαμε» κάποιον ή κάποια.  Ουδέν το προσωπικό!

Δεν φτιάξαμε την ιστοσελίδα για να αντικαταστήσουμε μέσα ενημέρωσης αλλά να βοηθήσουμε να μεταφερθούν τα νέα ακόμα περισσότερο.  Από την άλλη μεριά, πολλές φορές έχουμε αποκλειστικά νέα και άλλα μέσα ενημέρωσης παίρνουν πληροφορίες από άρθρα μας και αποκλειστικά νέα μας.  

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν το όνομα Paneliakos.com είναι για να τιμήσουμε τον τόπο καταγωγής μας την Ηλεία αλλά έχουμε νέα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και εκεί που ζει ο Ελληνισμός.

Γράφουμε στην Ελληνική γλώσσα γιατί θέλουμε να προωθήσουμε την γλώσσα μας.  Μάλιστα, με τη βοήθεια του Νίκου και της google αριστερά πάνω στην ιστοσελίδα με ένα κτύπημα με το «ποντικάκι» αμέσως ολόκληρη η ιστοσελίδα μεταφράζετε σε 98 γλώσσες!!!  Απίστευτο αλλά αληθινό!!! 

Έτσι έχουμε αναγνώστες όχι μόνο από αναγνώστες και αναγνώστριες που μιλούν και διαβάζουν Ελληνικά αλλά και από χώρες που οι Έλληνες είναι σχετικά λίγοι.  Γνωρίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας διαβάζετε και σε ξένα Κολέγια και Πανεπιστήμια, Ακόμα, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μας δείχνει ότι μας διαβάζουν σε καράβια και αεροπλάνα!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες για την συντροφιά σας. 
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την βοήθεια που μας παρέχουν και τους συνεργάτες σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γερμανία… και αλλού.

Πλησιάζουμε στο ενάμιση εκατομμύριο άτομα που μπήκαν τουλάχιστον μία φορά στην ιστοσελίδα μας paneliakos.com  και κάθε στιγμή που περνάει ο αριθμός των αναγνωστών μας ανεβαίνει.  Αυτή τη στιγμή είναι:
Pageviews all time history
1,496,351
Φέτος, θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ιστοσελίδας μας και θέλουμε να είσαστε και εσείς εκεί, όσοι μπορείτε. Επίσης θα διαλέξουμε μερικά από τα μηνύματά σας τα οποία θα τα βάλουμε στην ιστοσελίδα μας.  Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου