Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ιστοσελίδας μας, paneliakos.com


Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2019


Φίλοι και φίλες,

Στις 19 Δεκεμβρίου, 2019, η ιστοσελίδα μας θα έχει 10 χρόνια ύπαρξης! 

Από τότε, 19 Δεκεμβρίου, 2009, και κάθε ημέρα ή νύχτα, η ιστοσελίδα μας προσπαθεί να σας ενημερώνει.   Η τόλμη μας δεν ήταν να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον ή κάποια.  Πιθανόν στην προσπάθεια ενημέρωσης να «θυμώσαμε» κάποιον ή κάποια.  Ουδέν το προσωπικό!

Δεν φτιάξαμε την ιστοσελίδα για να αντικαταστήσουμε μέσα ενημέρωσης αλλά να βοηθήσουμε να μεταφερθούν τα νέα ακόμα περισσότερο.  Από την άλλη μεριά, πολλές φορές έχουμε αποκλειστικά νέα και άλλα μέσα ενημέρωσης παίρνουν πληροφορίες από άρθρα μας και αποκλειστικά νέα μας.  

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν το όνομα Paneliakos.com είναι για να τιμήσουμε τον τόπο καταγωγής μας την Ηλεία αλλά έχουμε νέα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και εκεί που ζει ο Ελληνισμός.

Γράφουμε στην Ελληνική γλώσσα γιατί θέλουμε να προωθήσουμε την γλώσσα μας.  Μάλιστα, με τη βοήθεια του Νίκου και της google αριστερά πάνω στην ιστοσελίδα με ένα κτύπημα με το «ποντικάκι» αμέσως ολόκληρη η ιστοσελίδα μεταφράζετε σε 98 γλώσσες!!!  Απίστευτο αλλά αληθινό!!! 

Έτσι έχουμε αναγνώστες όχι μόνο από αναγνώστες και αναγνώστριες που μιλούν και διαβάζουν Ελληνικά αλλά και από χώρες που οι Έλληνες είναι σχετικά λίγοι.  Γνωρίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας διαβάζετε και σε ξένα Κολέγια και Πανεπιστήμια, Ακόμα, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μας δείχνει ότι μας διαβάζουν σε καράβια και αεροπλάνα!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες για την συντροφιά σας. 
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την βοήθεια που μας παρέχουν και τους συνεργάτες σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γερμανία… και αλλού.

Πλησιάζουμε στο ενάμιση εκατομμύριο άτομα που μπήκαν τουλάχιστον μία φορά στην ιστοσελίδα μας paneliakos.com  και κάθε στιγμή που περνάει ο αριθμός των αναγνωστών μας ανεβαίνει.  Αυτή τη στιγμή είναι:
Pageviews all time history
1,496,351
Φέτος, θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ιστοσελίδας μας και θέλουμε να είσαστε και εσείς εκεί, όσοι μπορείτε. Επίσης θα διαλέξουμε μερικά από τα μηνύματά σας τα οποία θα τα βάλουμε στην ιστοσελίδα μας.  Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου