Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

MME: Ματωμένο ρούχο που εκτιμάται ότι είναι της J. Dulos βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων


 H Jennifer Dulos (New Canaan Police Department via AP)

KONEKTIKAT. Εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos), εν διαστάσει συζύγου του ομογενή, Φώτη Ντούλου (Fotis Dulos), ίσως φέρει ανακάλυψη -σύμφωνα με αναφορά της Hartford Courant – ενός ματωμένου ενδύματος, το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στη γυναίκα που αγνοείται από τις 24 Μαΐου.
Ειδικότερα, όπως επεσήμανε το NBC New York, επικαλούμενο το άρθρο της Hartford Courant, η αστυνομία βρήκε ένα ένδυμα (shirt) «Vineyard Vines», με λεκέ αίματος της Τζένιφερ Ντούλου, μεταξύ των αντικειμένων που ανακτήθηκαν από κάδους απορριμμάτων στην Albany Avenue του Hartford.
Πολλές πηγές εκ των Αρχών είπαν στην Courant ότι επίσης βρήκαν ένα στηθόδεσμο, το οποίο πιστεύουν ότι είναι της εξαφανισθείσας, καθώς και δύο σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια, όλα με το αίμα της σε αυτά.
Αν και δεν υπάρχει βίντεο που να δείχνει την Τζ. Ντούλου με το συγκεκριμένο ένδυμα, ο δημοσιογράφος της Courant, Ντέιβ Αλτιμάρι (Dave Altimari) αναφέρει πως εκτιμάται ότι είναι αυτό που φορούσε στις 24 Μαΐου, την ημέρα που εξαφανίστηκε.
«Από ό,τι μου είπαν μέλη της οικογένειας, είχε πολλά ‘Vineyard Vines shirt΄τα οποία φορούσε όλη την ώρα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων και είπαν στην πολιτειακή αστυνομία ότι πιστεύουν πως αυτό ήταν το ρούχο που φορούσε», εξήγησε ο κ. Αλτιμάρι.
Δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν έναν άντρα, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, να ρίχνει στα σακκούλες σε κάδους απορριμμάτων ανά την Albany Avenue την ημέρα της εξαφάνισης.
Μία γυναίκα, η οποία ταιριάζει στην εμφάνιση της φίλης του, Φ. Ντούλος, Μισέλ Τροκόνης (Michelle Troconis), φαίνεται επίσης στο βίντεο.
Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνης, υπενθυμίζεται, έχουν δηλώσει αθώοι σε κατηγορίες για παραποίηση στοιχείων και παρεμπόδιση της δίωξης.
Σε «απάντηση» δε στην αναφορά της Courant, ο δικηγόρος του, Φ. Ντούλου, Νορμ Πάτις (Norm Pattis) εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Δε γνωρίζω για οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε. Ακούγεται σαν επικίνδυνη εικασία».
Η κ. Κάρι Λαφτ (Carrie Luft), εκπρόσωπος της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλου, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με τις νέες εξελίξεις:
«Γνωρίζουμε ότι η Αστυνομία της New Canaan και η Πολιτειακή του Κονέκτικατ διεξάγουν πλήρη και εμπεριστατωμένη έρευνα και είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους τελικά θα φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης το άτομο ή τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την εξαφάνιση της Τζένιφερ».
«Καθώς παραμένει ενεργή και δυναμική έρευνα, δεν θα γίνει κάποιο σχόλιο σε οποιοδήποτε στοιχείο έχει συλλεχθεί ή δεν θα δοθεί καμία πληροφορία σχετικά με τα αποτελέσματα οποιασδήποτε εγκληματολογικής εξέτασης», επεσήμανε ο αξιωματικός της Αστυνομίας της New Canaan, Τζέισον Φεράρο (Jason Ferraro).
Επίσης, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου για επικοινωνήσει με τις Αρχές στα: 203-594-3544, FindJenniferDulos@newcanaanct.gov και www.FindJenniferDulos.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου