Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Σοβαρή καταγγελία για γιατρό


Γιατρός...  Αυτή πρέπει να πάει στο σπίτι της.  Μάλλον στη Κουρούτα ήταν και έκανε μπάνιο.




Για προσπάθεια «κουκουλώματος» σοβαρής καταγγελίας σε βάρος ιατρού του νοσοκομείου της Αμαλιάδας κάνουν λόγο οι συγγενείς μιας 53χρονης γυναίκας η οποία βίωσε –σύμφωνα με την καταγγελία– η ίδια και τα συγγενικά της πρόσωπα, την πρωτοφανή και απαράδεκτη συμπεριφορά της ιατρού, παρότι κινδύνευε άμεσα η ζωή της. Με βάση την γραπτή καταγγελία που διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Υγείας στις 28/1/2019, και την οποία παραχώρησαν προ ημερών και στο www.apokalypseis.com οι συγγενείς της παθούσης, το περιστατικό συνέβη στις 19/11/2018.
«Τότε η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας «σχεδόν χωρίς σφυγμό και με ρηχή αναπνοή». Όπως καταγγέλλει η αδερφή της 53χρονης, ειδοποιήθηκε η γιατρός προκειμένου να προβεί στη διασωλήνωσή της, «η οποία προσήλθε από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου με δίκυκλο που οδηγούσε άνδρας ενώ κανονικά έπρεπε να βρίσκεται στην υπηρεσία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου