Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Τέξας: Βίντεο με τον δράστη να θερίζει κόσμο στο σουπερμάρκετ

Κυριακή, 4 Αυγούστου, 2019

Σοκάρουν οι σκηνές
Σοκαρισμένη η Αμερική από ένα ακόμη ξέσπασμα ωμής και ακατανόητης βίας. Στο Τέξας ένας δράστης κρατώντας αυτόματο όπλο εισήλθε σε σουπερμάρκετ και θέρισε όποιον άνθρωπο βρήκε μπροστά του. Διασωθέντες κατέγραψαν φρικιαστικές σκηνές από το μακελειό. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες.
TANEA Team4 Αυγούστου 2019 | 00:03
Συγκεκριμένος, ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους.
Πολλοί οι νεκροί λένε οι πρώτες πληροφορίες
«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Συγκεχυμένες ωστόσο είναι οι πληροφορίες για τους ενόπλους που υπήρχαν στο κατάστημα, καθώς κάποιοι μάρτυρες κάνουν λόγο για δύο ενόπλους.
«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφέρεται στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Twιtter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος).
Μία ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως η επίθεση είναι ακόμη «εν εξελίξει». «Έχουμε λάβει πολλές πληροφορίες για την ύπαρξη πολλών δραστών με όπλα», προσθέτει.
Βίντεο-σοκ
Την ώρα της επίθεσης το γνωστό πολυκατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο με αποτέλεσμα πολλά να είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν αυτή την ώρα το γύρο του 
διαδικτύου.

Πολίτες τρέχουν στους διαδρόμους με ψηλά τα χέρια ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, άλλοι έχουν κρυφτεί κάτω από τραπεζάκια, ενώ δυστυχώς υπάρχουν και κάποια βίντεο όπου φαίνονται τραυματίες και άνθρωποι αιμόφυρτοι πεσμένοι στο έδαφος.
Την ίδια ώρα υπάρχει και φωτογραφία με τον δράστη να μπαίνει οπλισμένος μέσα στο πολυκατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου