Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Βράβευση Δρ Κων/νου Δασκαλάκη κατά το συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών


Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞΗΡΑΚΛΕΙΟ. Με τις βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων έκλεισαν οι εργασίες του Σαββάτου για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, με την ελληνική κυβέρνηση να εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης.
Στην τελετή ήταν παρόντες ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.
Ειδικότερα από την Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκαν ως διακεκριμένες προσωπικότητες οι David Holton (Ομότιμος Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ) και ο Δρ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης (Kαθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT).
Το δε Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών βράβευσε κατά Ομοσπονδία τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη (Παγκρητική Ένωση Αμερικής), το Νίκο Χατζάκη (Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης) κα τους Δημήτρη Παπαδοδημητράκη & Σωκράτη Τσουρδαλάκη (Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας).
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την θεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος» από το «ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ».
Ο κ. Διαματάρης, κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε ότι «οι απόδημοι δεν πρέπει να χάσουν την επαφή τους με την μητέρα πατρίδα, την Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι η πρόοδος της χώρας «εξαρτάται από τους αποδήμους».
Αναφέρθηκε στο θέμα της ψήφου και τόνισε ότι σύντομα οι Ελληνες του εξωτερικού θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο κατοικίας τους.
Οσον αφορά στη βράβευση του Δρ Δασκαλάκη ο ΥΦΥΠΕΞ σημείωσε «διαβάζω το βιογραφικό του και ζαλίζομαι…» και δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης αποτελεί «Εθνικό κεφάλαιο, που εμείς πρέπει να τιμούμε».
Ο ίδιος παρέδωσε βραβείο στον Δρ Δασκαλάκη και από την ελληνική κυβέρνηση.
Ο Κρητικός ερευνητής από την πλευρά του, δήλωσε ότι «η Κρήτη είναι πάντα έμπνευση. Μεγάλη μου τιμή να βραβεύομαι από συμπατριώτες εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μας». «Η Κρητική Αναγέννηση», είπε, «δείχνει ότι κάνεις δεν πάει μπροστά μόνος του. Εύχομαι να πάμε όλοι μαζί μπροστά και να υπάρξει Αναγέννηση στην πατρίδα μας. Οι γονείς μου, μου εμφύσησαν τις κρητικές αξίες».
Με πληροφορίες από το Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου