Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Νέα τραγωδία στους δρόμους των Χανίων! Μία 20χρονη κοπέλα από το Lowell, νεκρή και 5 τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση στην εθνική | Photos + VideoΗ νεκρή κοπέλα, και τα παιδιά που επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο, είναι Ελληνόπουλα από το Lowell, MA.  Γνωρίζουμε τα ονόματα αλλά επιφυλασσόμαστε  να τα αναφέρουμε έως ότου ενημερωθούν οι δύο οικογένειες


Συγκεκριμένα, νεκρή είναι μία κοπέλα 20 ετών, ένας 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται, ενώ ένα δεύτερο άτομο ηλικίας 30 ετών θα έμπαινε στο χειρουργείο. Λιγότερο σοβαρή είναι η κατάσταση δύο ακόμη ατόμων, 24 και 21 ετών, καθώς και του οδηγού του φορτηγού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Έλληνες.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:22
Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες, με το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας του ΒΟΑΚ να διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το νέο δυστύχημα.
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου