Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Νέα τραγωδία στους δρόμους των Χανίων! Μία 20χρονη κοπέλα από το Lowell, νεκρή και 5 τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση στην εθνική | Photos + VideoΗ νεκρή κοπέλα, και τα παιδιά που επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο, είναι Ελληνόπουλα από το Lowell, MA.  Γνωρίζουμε τα ονόματα αλλά επιφυλασσόμαστε  να τα αναφέρουμε έως ότου ενημερωθούν οι δύο οικογένειες


Συγκεκριμένα, νεκρή είναι μία κοπέλα 20 ετών, ένας 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται, ενώ ένα δεύτερο άτομο ηλικίας 30 ετών θα έμπαινε στο χειρουργείο. Λιγότερο σοβαρή είναι η κατάσταση δύο ακόμη ατόμων, 24 και 21 ετών, καθώς και του οδηγού του φορτηγού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Έλληνες.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:22
Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες, με το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας του ΒΟΑΚ να διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το νέο δυστύχημα.
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου