Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Αστυνομία Φλόριδας: 11χρονο, μαχαίρωσε τον Ελληνα θείο του, από φόβο για τη ζωή της μητέρας του


Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019 



Ο Παναγιώτης Καραμανλής. Πηγή: Pinellas County Sheriff's Office

ΚΛΪΑΡΓΟΥΟΤΕΡ. ΦΛΟΡΙΔΑ. Ενα 11χρονο παιδί – ορισμένα ΜΜΕ έκαναν λόγο για αγόρι, άλλα για κορίτσι – μαχαίρωσε τον θείο του με ψαλίδι στην πλάτη, για να σταματήσει να χτυπάει την μητέρα του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Φλόριδας, που επικαλείται το «ΑΡ».
Οι αξιωματικοί του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας Πινέλας ανέφεραν ότι το παιδί φοβήθηκε για τη ζωή της μητέρας του κατά την διάρκεια της επίθεσης που έγινε το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος Παναγιώτης Καραμανλής (Panagiotis Karamanlis) τράβηξε από τα μαλλιά την αδερφή του, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο, μετά από διαπληκτισμό που είχαν για μερικά γραπτά μηνύματα που είχε στείλει η γυναίκα σε φίλο της.
Οι δυο τους συγκατοικούσαν και η επίθεση έγινε μπροστά στα δύο παιδιά της γυναίκας, 10 και 11 ετών.
Το γραφείο του Σερίφη αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα εκλιπαρούσε τον αδερφό της, να μην την χτυπήσει, λέγοντας του: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό μπροστά στα παιδιά».
Μετά την επίθεση, το παιδί φέρεται να είπε στην μητέρα του, «Μαμά, τον μαχαίρωσα γιατί νόμιζα ότι θα σε σκότωνε».
Μαζί με το 11χρονο παιδί, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ειδικοί επιβλέπουν και τον 10χρονο αδερφό του, ο οποίος βρίσκεται και αυτός σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ο Π. Καραμανλής, όπως έγραψε το «Assosciated Press», αρνήθηκε ότι χτύπησε την αδερφή του, αλλά η ίδια έφερε μελανιές στο πρόσωπο, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.
Ωστόσο, όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί για το αν ήξερε πως τα παιδιά βρίσκονταν στον χώρο, ο ίδιος φέρεται να απάντησε: «Φυσικά και ήξερα πως τα παιδιά ήταν στο σπίτι».
Ο 44χρονος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της γυναίκας και κακοποίηση ανηλίκου. Το μέγεθος και ο βαθμός των τραυμάτων του από το ψαλίδι δεν έγιναν σαφή από την Αστυνομία.
Δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο δείχνουν πως υπάρχει εκκρεμότητα με το «ICE» (Immigration and Customs Enforcement) για τον Π. Καραμανλή, καθώς φέρεται να βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ.
Ο δικηγόρος που έχει οριστεί από την Πολιτεία για την υπεράσπισή του απέφυγε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο κ. Καραμανλής είπε στους αστυνομικούς, μετά την σύλληψή του, ότι σκόπευε να φύγει από τη Φλώριδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 44χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος, χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.
Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου