Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Σήμερα στις 10:00πμ η κηδεία του Ναπολέων Χρονόπουλου, Από τον Πύργο Ηλείας. West Roxbury, Boston, MA

Blue  White Sympathy Standing Spray

Πολύ κόσμος χθες βράδυ στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε για τον Πατριώτη Ναπολέων Χρονόπουλο από τους Σχίνους Ηλείας, στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία Roslindale της Βοστώνης όπου πήγαν να συλλυπηθούν την σύζυγό του Θεοδώρα και τα άλλα μέλη της οικογένειας.  
Ανάμεσα τους ήταν πολλοί πατριώτες από τον Νομό Ηλείας και αξιωματούχοι και μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου.  Ο Ναπολέων ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια των διακοπών του στον Πύργο Ηλείας.
 Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Σάββατο, 17 Αυγούστου στις 10:00πμ από το Ναό του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, Boston, MA

Αιωνία η Μνήμη του

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του, κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου, Γραμματέα του Συλλόγου μας και σε όλους τους οικείους, συγγενείς, φίλους και πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου