Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Σήμερα στις 10:00πμ η κηδεία του Ναπολέων Χρονόπουλου, Από τον Πύργο Ηλείας. West Roxbury, Boston, MA

Blue  White Sympathy Standing Spray

Πολύ κόσμος χθες βράδυ στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε για τον Πατριώτη Ναπολέων Χρονόπουλο από τους Σχίνους Ηλείας, στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία Roslindale της Βοστώνης όπου πήγαν να συλλυπηθούν την σύζυγό του Θεοδώρα και τα άλλα μέλη της οικογένειας.  
Ανάμεσα τους ήταν πολλοί πατριώτες από τον Νομό Ηλείας και αξιωματούχοι και μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου.  Ο Ναπολέων ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια των διακοπών του στον Πύργο Ηλείας.
 Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Σάββατο, 17 Αυγούστου στις 10:00πμ από το Ναό του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, Boston, MA

Αιωνία η Μνήμη του

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του, κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου, Γραμματέα του Συλλόγου μας και σε όλους τους οικείους, συγγενείς, φίλους και πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου