Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Συγκλονιστικός τερματισμός για τρεις αθλητές. Boston Marathon, 2019. Πραγματοποιήθηκε ο αρχαιότερος Μαραθώνιος δρόμος εκτός Ελλάδος

Τρίτη, 16 Απριλίου, 2019
Ο δύο φορές νικητής του Μαραθωνίου της Βοστώνης Lelisa Desisa έμεινε δεύτερος για μόνο 2 δέκατα του δευτερολέπτου αφού ο φετινός νικητής Κενυάτης Lawrence Cherono τον ξεπέρασε μόλις λίγα βήματα πριν το τέλος και τερμάτισε με χρόνο 2:07:57 ενώ ο Desisa τερμάτισε με χρόνο 2:07:59

Ο Lawrence Cherono πρόσφατα κέρδισε και στις πόλεις Σεβίλλη της Ισπανίας, στην Πράγα της Τσεχίας και την Χονολουλού της Χαβάης.
Στις γυναίκες η Worknesh Degefa από την Αιθιοπία  ξεπέρασε την προηγούμενη νικήτρια Des Linden και δεν κοίταξε κατά την διάρκεια της διαδρομής ποτέ τις πλάτες κάποιας άλλης αθλήτριας.
Τέσσερεις νικητές, Άνδρες, Γυναίκες και Άνδρες, Γυναίκες με αναπηρικά καροτσάκια πήραν $150,000 ο καθένας/κάθε μία και ένα επιχρυσωμένο κλαδί ελιάς από τοn Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου