Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Καλαμάτα: Επτά συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου εικονολήπτη στη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στον χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη.
Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.
Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 9.00 και 9.15 το βράδυ στην Καλαμάτα παρουσία πολλών θεατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος χτυπήθηκε από σαΐτα την στιγμή που βιντεοσκοπούσε (στο 19ο λεπτό του βίντεο το τραγικό στιγμιότυπο) για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου