Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Δημοσκόπηση: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ σε εθνικές και Ευρωεκλογές

Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019
Σταθερά μεγάλη παραμένει η «ψαλίδα» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ
Σταθερά μεγάλη παραμένει η «ψαλίδα» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές ανέρχεται στις 9 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ για τις εθνικές εκλογές η διαφορά είναι στις 9,5 μονάδες.
Ευρωεκλογές
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Απριλίου (σε 1.356 άτομα), στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά είναι 9 ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα, η ΝΔ παίρνει 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η Χρυσή Αυγή 7,5%, το ΚΙΝΑΛ 7,5%, το ΚΚΕ 5,5%. Η Ελληνική Λύση παίρνει 2,1, η Ένωση Κεντρώων 2,1%, η ΛΑΕ 1,5% και από 1,3% ΑΝΕΛ και Ποτάμι, 1,2% ΜΕΡΑ 25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 1% η Πλεύση Ελευθερίας. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 12,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου