Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2019


  • Επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Εθνική οδό. Ένταση σημειώθηκα στο πλαίσιο του ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, με οπαδούς της πρώτης και του Ολυμπιακού να δημιουργούν επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, κλείνοντας την Εθνική Οδό. .
  • Τζόκερ: Τέσσερις τυχεροί «πεντάρηδες». Χωρίς νικητή στην πρώτη (5+1) κατηγορία, στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής. .
  • Προσφυγόπουλο καταπλακώθηκε θανάσιμα από μεταλλική πόρτα . Ένα προσφυγόπουλο τεσσάρων ετών έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. .
  • Amber Alert: Εξαφανίστηκε η 14χρονη Ανέλια από τους Αμπελόκηπους. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. .
  • Τραυματίας αναρριχητής στο Λεωνίδιο. Διασώθηκε τραυματισμένος αναρριχητής από την πυροσβεστική στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. .
Κόσμος
  • Μάλι: Eπίθεση τζιχαντιστών σε στρατιωτικό φυλάκιο με δεκάδες νεκρούς. Έντεκα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων του Μάλι σκοτώθηκαν όταν άγνωστοι, πιθανόν τζιχαντιστές, επιτέθηκαν χθες εναντίον φυλακίου κοντά στα σύνορα με τη Μαυριτανία, περίπου έναν μήνα έπειτα από επίθεση σε στρατόπεδο στην οποία σκοτώθηκαν σχεδόν 30 στρατιωτικοί, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της χώρας. .
  • Βραζιλία: 23 νεκροί στην κατάρρευση δύο αυθαιρέτων σε φαβέλα στο Ρίο . Το Πυροσβεστικό Σώμα του Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι ανέσυρε ένα τελευταίο πτώμα από τα συντρίμμια αυθαίρετων που κατέρρευσαν την 12η Απριλίου σε φαβέλα, εξέλιξη που αύξησε σε 23 νεκρούς τον απολογισμό της καταστροφής. .
  • Βόρεια Μακεδονία: Σχεδόν ισοψήφησαν οι δύο βασικοί αντίπαλοι των εκλογών. Οι δύο βασικοί αντίπαλοι στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία, που διεξήχθη χθες, ο Στέβο Πεντάροφσκι και η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σχεδόν ισοψήφησαν. .
  • Σ. Αραβία: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα. Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σήμερα την ευθύνη, μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Amaq, του οργάνου προπαγάνδας της, για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα εναντίον αστυνομικού τμήματος που είναι η έδρα των υπηρεσιών ασφαλείας στο Ζούλφι, 260 χιλιόμετρα βόρεια του Ριάντ. .
  • Βόρεια Μακεδονία: Οριακά πρώτος για την προεδρία ο Πεντάροφσκι. Ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού στις προεδρικές εκλογές, Στέβο Πεντάροφσκι προηγείται της υποψήφιας του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σύμφωνα με την Εθνική Εκλογική Επιτροπή της χώρας. .
Πολιτική
  • Γεννηματά: Ένας πολιτικός αχταρμάς «χτυπάει» τον ελληνικό λαό. «Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή», τόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας απόψε στο Αγρίνιο ενώ εξαπέλυσε οξεία επίθεση στη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για ιδεολογικό αχταρμά που οδηγεί τη χώρα προς τα πίσω. .
  • Τσίπρας: Θλίψη και αποτροπιασμός για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα. «Τα τραγικά νέα για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα μάς γεμίζουν θλίψη & αποτροπιασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. .
  • Θεοχαρόπουλος: Χρέος όλων μας είναι η μνήμη να νικά πάντοτε τη λήθη. «Η μαύρη επέτειος του πραξικοπήματος αναδεικνύει την ανάγκη να θωρακίζουμε, να προστατεύουμε και να εμβαθύνουμε τη Δημοκρατία και τις λειτουργίες της» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. .
  • Θεοδωράκης: Τιμή στους αγωνιστές κατά της Χούντας. «Τη Δημοκρατία δεν την απειλούν πια τα άρματα, αλλά ο ανέξοδος εθνολαϊκισμός, η χειραγώγηση των θεσμών, η διάβρωση των δικαιωμάτων, η αμφισβήτηση της ευρωπαϊκής τροχιάς της Ελλάδας», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού. .
  • Παυλόπουλος σε Άγκυρα:Μπορούμε να επιβάλουμε τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο. Μηνύματα προς την Τουρκία έστειλε σήμερα από το Μεσολόγγι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στην αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο Νικόλαο Καραπάνο, κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη της ιεράς πόλης του Μεσολογγίου. .
Οικονομία
  • Πως θα «κουρευτούν» οι οφειλές στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις. Η κυβέρνηση σκέφτεται για ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες επανυπολογισμό των οφειλών της περιόδου 2002-2016. Μόλις γίνει αυτός ο επανυπολογισμός αυτομάτως θα υπάρξει μία μείωση της οφειλής. .
  • ΥΠΟΙΚΑ για σουβλάκια: Πιθανή συνέχιση της αύξησης στις τιμές λόγω Κίνας . "Δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εάν η αυξητική τάση στις διεθνείς τιμές χοιρινού μεταφερθεί στις τιμές καταναλωτή, όμως τα στοιχεία τιμών λιανικής δεν δείχνουν μεγάλο βαθμό συσχέτισης" .
  • Ζάεφ: Η Ελλάδα θα διαθέσει στη Βόρεια Μακεδονία 80 με 90 εκατ. ευρώ . "Οι δυνατότητες που διαμορφώνονται με την Ελλάδα, ιδιαίτερα γι' αυτή την περιοχή, αλλά πιστεύω και για όλη την χώρα, θα πρέπει να αξιοποιηθούν για την αύξηση του εμπορίου, της παραγωγής, της προώθησης των προϊόντων στην Ελλάδα" .
  • Οδυνηρές οι απώλειες για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο. Ακόμα και για σχετικά χαμηλά δάνεια που δεν υπερβαίνουν τα 100.000 φράγκα το επιπρόσθετο κόστος ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. .
  • Πρόωρη εξόφληση του ρωσικού δανείου εξετάζει η Κύπρος. Η Κύπρος μπορεί πλέον να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. .
Αθλητισμός
  • Το σήκωσε με… εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ!. Έχοντας διαφορά δύο γκολ από το… 8’, ο «καταιγιστικός» ΠΑΟΚ διέλυσε 5-0 τον Λεβαδειακό πανηγυρίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 34 χρόνια! .
  • Το εντυπωσιακό πάρτι των οπαδών του ΠΑΟΚ (Drone). Δείτε δύο εντυπωσιακά δύο με το pyroshow στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. .
  • Η Ρεάλ θα διαθέσει 500 εκατ. ευρώ για μεταγραφές . Σε μία αποκάλυψη που εφ΄ όσον επιβεβαιωθεί, θα...κάνει την διαφορά στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», προέβη ο Φάμπιο Καπέλο. .
  • Φόρο τιμής από την Μονακό στην Παναγία των Παρισίων. Με μία ειδική φανέλα θα παραταχθούν οι παίκτες της Μονακό την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την παρί Σεν Ζερμέν για την 33η αγωνιστική του σαμπιονά. .
  • Ευρωλίγκα: Καλεί για εξηγήσεις Πιτίνο και Λάνγκφορντ για τη διαιτησία. Μετά τον ορισμό του… ανεπιθύμητου Σάσα Πουκλ στο Game 2 των play offs με τη Ρεάλ, η Ευρωλίγκα προκαλεί ξανά τον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου