Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

«Σύννεφο» οι φιλοφρονήσεις του Κιμ στον Πούτιν – Τι συζήτησαν




«Σύννεφο» οι φιλοφρονήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν προς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την πρώτη του επίσκεψη στη Ρωσία.
O ηγέτης της Πιονγιάνγκ ο οποίος επισκέπτεται το Βλαδιβοστόκ , δήλωσε ότι είναι μεγάλη η χαρά του που επισκέπτεται τη Ρωσία κι ότι η επίσκεψή του στη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μία καλή ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων των δύο ηγετών.
Δύο μήνες μετά το φιάσκο της συνάντησής του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στο Ανόι, ο Κιμ Γιονγκ Ουν στρέφεται στη Μόσχα προκειμένου να συσφίξει τις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, όπως σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».
«Θα ήθελα να σας εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου κύριε πρόεδρε για τον χρόνο που μου διαθέσατε από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και ήρθατε χιλιάδες μίλια από την ρωσική πρωτεύουσα για να μας αφιερώσετε χρόνο για συνομιλίες», δήλωσε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας απευθυνόμενος στον Ρώσο πρόεδρο.
vla89«Επισκεπτόμαστε τη Ρωσία αυτή τη φορά για να συναντηθούμε με τον πρόεδρο Πούτιν και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για την Κορεατική Χερσόνησο και το πολιτικό τοπίο της περιοχής αυτής, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της διεθνούς κοινότητας. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση αυτού του πολιτικού τοπίου και η ανταλλαγή απόψεων σε βάθος για θέματα που αφορούν την μελλοντική διαχείριση της πολιτικής αυτής κατάστασης», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρωσίας έκανε λόγο για «διεξοδικές συνομιλίες με τον Κιμ Γιονγκ Ουν προσθέτοντας ότι οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν στις ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών, τη σημερινή κατάσταση και τις προοπτικές βελτίωσης ων διμερών σχέσεων.
«Συζητήσαμε για την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο. Ανταλλάξαμε απόψεις για το τι και πώς πρέπει να γίνει, έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη προοπτική βελτίωσης», υποστήριξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Ρώσος πρόεδρος είναι ο έκτος ξένος ηγέτης με τον οποίο έχει επίσημες συνομιλίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου