Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος που συνελήφθησαν για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Στον γνωστό ποινικολόγο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του και κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 50.000 ευρώ.
Ελεύθερος επίσης με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο έτερος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος.
Η απολογία Λυκουρέζου
Ο κ. Λυκουρέζος προσήλθε στο γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, με αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής. Η απολογία του διήρκησε έξι ώρες.
Στην απολογία του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αντέκρουσε τις μαρτυρικές καταθέσεις και αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, μέσω υπομνήματος που κατέθεσε.
Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε λόγο για σκευωρία υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν επικοινώνησε με τους Αλβανούς κρατούμενους που φέρονται να εκβίαζαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και δεν τους επισκέφθηκε ποτέ στις φυλακές. Αρνήθηκε, ακόμη, ότι  ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο, ώστε να μην παρασταθεί ως πολιτική αγωγή ο εντολέας του, δικηγόρος Αντωνόπουλος, που είχε κατηγορήσει τον κ. Φλώρο, ότι έδωσε την εντολή για την δολοφονία του.

Το υπόμνημα Παναγόπουλου  
Από την πλευρά του ο δεύτερος κατηγορούμενος Θεόδωρος Παναγόπουλος στο δικό του υπόμνημα ανέφερε ότι σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ δεν αναφέρεται το όνομα του.
Στο Εφετείο από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά του κ. Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μαρίνα Λυκουρέζου και Ιάσονας Λυκουρέζος αλλά και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη Μάρθα Κουτουμάνου και η κόρη της Ζένια Μπονάτσου, φυσικά η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη αλλά και συνεργάτες και συνάδελφοί του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου