Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Απεβίωσε ο Μιχαήλ Σωτήρχος, πρώτος Ελληνοαμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα


Τρίτη, 16 Απριλίου, 2019Ο αείμνηστος Μιχάλης Σωτήρχος. Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απεβίωσε στη Φλόριδα σε ηλικία 91 ετών την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Μιχάλης Σωτήρχος (Michael G. Sotirhos), ο οποίος ήταν ο πρώτος Ελληνοαμερικανός που έγινε πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα το 1989.
Ο αείμνηστος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν παιδί Ελλήνων μεταναστών που αφίχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1923. Σπούδασε το Κολέγιο Baruch καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης.
Το σκήνωμα του αειμνήστου Μιχαήλ Σωτήρχου θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέας υόρκη την Πέμπτη 18 Απριλίου από τις 11 π.μ. έως τις 1 μ.μ. και το εσπέρας από τις 7 έως τις 9 μ.μ. Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στον ως άνω Καθεδρικό Ναό στις 11 π.μ. και στην οποία θα προστεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου