Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Απεβίωσε ο Μιχαήλ Σωτήρχος, πρώτος Ελληνοαμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα


Τρίτη, 16 Απριλίου, 2019Ο αείμνηστος Μιχάλης Σωτήρχος. Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απεβίωσε στη Φλόριδα σε ηλικία 91 ετών την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Μιχάλης Σωτήρχος (Michael G. Sotirhos), ο οποίος ήταν ο πρώτος Ελληνοαμερικανός που έγινε πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα το 1989.
Ο αείμνηστος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν παιδί Ελλήνων μεταναστών που αφίχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1923. Σπούδασε το Κολέγιο Baruch καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης.
Το σκήνωμα του αειμνήστου Μιχαήλ Σωτήρχου θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέας υόρκη την Πέμπτη 18 Απριλίου από τις 11 π.μ. έως τις 1 μ.μ. και το εσπέρας από τις 7 έως τις 9 μ.μ. Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στον ως άνω Καθεδρικό Ναό στις 11 π.μ. και στην οποία θα προστεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου