Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Μάχη γιγάντων για το μερίδιο στη διαδικτυακή τηλεόραση13s3std

Τρίτη, 16 Απριλίου, 2019

ΖΩΡΖΕΤ ΖΟΛΩΤΑ

Η πρόκληση


Μεγάλη πρόκληση για την Disney είναι η δημιουργία νέου περιεχομένου, με τη διοίκηση του ομίλου να μην προσβλέπει σε κέρδη νωρίτερα από το 2023. Το Netflix και το HBO Now έχουν ήδη καθιερωθεί στον κόσμο της διαδικτυακής συνδρομητικές τηλεόρασης, με το πελατολόγιο καθεμίας να ξεπερνά τα 138 εκατ. συνδρομητές, σύμφωνα με το CNBC. Οι συνδρομητές της Amazon Prime υπολογίζονται σε 100 εκατ. άτομα. Φέτος, δε, το Netflix έχει ανακοινώσει πως θα δαπανήσει 15 δισ. δολάρια σε νέες παραγωγές, ενώ εντός των ημερών το HBO Now θα ξεκινήσει τη μετάδοση των νέων επεισοδίων του «Game of Thrones», μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές των τελευταίων ετών, σε παγκόσμια κλίμακα.

Βέβαια, η Disney έχει μακρά εμπειρία στην παραγωγή περιεχομένου. Είχε αποδείξει στο παρελθόν πως έχει τα αντανακλαστικά για να προσαρμόζεται σε νέες τεχνολογίες, όπως απέδειξε η πρώτη κινηματογραφική απόδοση της «Mary Poppins» με την Τζούλι Αντριους, αλλά και οι μεταγενέστεροι «Πειρατές της Καραϊβικής». Πέρυσι, η Disney πούλησε 900 εκατομμύρια εισιτήρια και είχε έσοδα άνω των 7 δισ. δολαρίων. Υπό την τρέχουσα συγκυρία, η προσέλευση του κοινού στις κινηματογραφικές αίθουσες θεωρείται επιτυχία εάν αναλογιστεί κανείς πως η ιστορική Paramount συγκέντρωσε ζημίες έως και 900 εκατ. δολαρίων το 2016-18.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου