Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Αρτοκλασία, Τρισάγιο, Μεσημεριανό και Γενική Συνέλευση, Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, 2019
Προς τα Μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, όλους και όλες που κατάγονται από το Νομό Ηλείας και Φίλους/Φίλες του Συλλόγου

Δια της Παρούσης σας προσκαλούμε στην ετήσια Αρτοκλασία του Πανηλειακού μας Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται, 10 Φεβρουαρίου, 2019, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Αγίου Χαράλαμπου, πολιούχου του Πύργου, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος, 62 Lewis Street, Lowell, MA.
Σας παρακαλούμε να είσαστε στην είσοδο του ναού στις 10:00 το πρωί για να μπούμε μαζί στο ναό.  Αμέσως μετά την αρτοκλασία θα ψαλεί Τρισάγιο εις μνήμη όλων των μελών που έφυγαν από τη ζωή. 
Ακολούθως, όλα τα μέλη του Συλλόγου θα πάμε στο κοντινό εστιατόριο Ολύμπια όπου θα έχουμε μεσημεριανό φαγητό και θα συζητήσουμε θέματα του Συλλόγου. 
Φέτος ο Σύλλογός μας εορτάζει 29 χρόνια ζωής.  Οι δραστηριότητές του πέρασαν την περιοχή μας και έφτασαν στην άλλη άκρη της Αμερικής, στο Καναδά και την Ελλάδα.  Όμως χρειάζεται να γίνει ανανέωση γιατί ο αριθμός των μελών μικραίνει.  Σας ζητούμε να προσκαλέστε και άλλα μέλη της οικογένειάς σας, γνωστούς και φίλους με καταγωγή από την Ηλεία αλλά και άλλους που είναι φίλοι των Ηλείων.
Με δεδομένο ότι ο Σύλλογός μας είναι μέλος της Ομοσπονδίας οι φοιτητές και φοιτήτριες του Συλλόγου μας έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για υποτροφίες που θα δοθούν το βράδυ του επίσημου δείπνου, Σάββατο, 6 Απριλίου, 2019, δηλαδή το βράδυ πριν από την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης που φέτος θα γίνει την Κυριακή, 7 Απριλίου.
Ο Ελληνισμός και ο Σύλλογος μας θα υπάρχουν μόνο όσο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

Εάν σας είναι αδύνατον να παρευρεθείτε σας παρακαλούμε να ανανεώσετε την συνδρομή σας ($20 το χρόνο) στέλνοντας το όνομά σας και την επιταγή σας στην διεύθυνση του Συλλόγου: Paneliakos Society, PO BOX 141, Tewksbury, MA 01876

Διατελούμε


Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος    Θεοδώρα Χρονοπούλου, Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου