Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Αγρια επεισόδια στην Αλβανία: Διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, 2019
Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην Αλβανία, έξω από Κοινοβούλιο στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην Αλβανία, έξω από Κοινοβούλιο στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης.
Οι διαδηλωτές ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους έχουν περικυκλώσει. Οι συγκεντρωμένοι προσπαθούσαν να μπουν στο κτίριο και στην προσπάθεια τους πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χημικών, ενώ δεν έλειψαν οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Ανάμεσα στους διαδηλωτές και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπασά, ο οποίος καλούσε την αστυνομία να «συλλάβει τους κλέφτες μέσα στο Κοινοβούλιο».
Η Αλβανία το τελευταίο διάστημα είναι «καζάνι που βράζει» με την αντιπολίτευση να έχει συσπειρώσει πλήθος κόσμου γύρο της, ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και την προκήρυξη εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου