Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Νέο «παχυλό» συμβόλαιο με το «ABC» υπέγραψε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος


Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, 2019Ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος. Φωτογραφία: Associated Press, ΑρχείοShare
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ελληνοαμερικανός παρουσιαστής ειδήσεων, Τζορτζ Στεφανόπουλος, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με το «ABC News», σύμφωνα με την «Page Six» της «New York Post».
Το δημοσίευμα επικαλείται δύο πηγές, οι οποίες ανέφεραν πως με την υπογραφή του Στεφανόπουλου «φλέρταραν τόσο το ‘CBS’ όσο και το ‘CNN’, καθώς πλησίαζε το τέλος το συμβολαίου του. Αλλά, στο τέλος παρέμεινε στη θέση του, υπογράφοντας νέα συμφωνία με το ‘ABC’, η οποία περιλαμβάνει απολαβές που κυμαίνονται από τα $15 έως τα $18 εκατομμύρια ετησίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου