Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Νέο «παχυλό» συμβόλαιο με το «ABC» υπέγραψε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος


Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, 2019Ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος. Φωτογραφία: Associated Press, ΑρχείοShare
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ελληνοαμερικανός παρουσιαστής ειδήσεων, Τζορτζ Στεφανόπουλος, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με το «ABC News», σύμφωνα με την «Page Six» της «New York Post».
Το δημοσίευμα επικαλείται δύο πηγές, οι οποίες ανέφεραν πως με την υπογραφή του Στεφανόπουλου «φλέρταραν τόσο το ‘CBS’ όσο και το ‘CNN’, καθώς πλησίαζε το τέλος το συμβολαίου του. Αλλά, στο τέλος παρέμεινε στη θέση του, υπογράφοντας νέα συμφωνία με το ‘ABC’, η οποία περιλαμβάνει απολαβές που κυμαίνονται από τα $15 έως τα $18 εκατομμύρια ετησίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου