Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

«Έσταξε μέλι» ο Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα έχει ένα φοβερό μέλλον Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2019

Την πεποίθησή του ότι η Βόρεια Κορέα «έχει ένα φοβερό μέλλον» εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στις συνομιλίες που έχει αυτή την ώρα με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι.
«Νομίζω ότι η χώρα σας έχει φοβερές οικονομικές δυνατότητες», δήλωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.«Θα βοηθήσουμε αυτό να συμβεί», πρόσθεσε.
Οι δύο ηγέτες συναντώνται για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες. Δίνοντας τα χέρια και χαμογελώντας στο φακό οι δύο ηγέτες πόζαραν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια «πολύ επιτυχημένη» σύνοδο κορυφής ενώ ο Κιμ,από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και είμαστε εδώ σήμερα».
«Είναι τιμή που είμαστε με τον πρόεδρο Kim, είναι τιμή που είμαστε μαζί στο Βιετνάμ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος προσθέτοντας ότι η σχέση τους είναι «πραγματικά καλή».
Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον «φίλο του Κιμ», όπως τον αποκάλεσε να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του.

«Πονοκέφαλος» το δείπνο για τους σεφ
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δικές του πηγές, το σημερινό δείπνο των δύο ηγετών εξελίχθηκε σε πονοκέφαλο για τους σεφ, οι οποίοι έδωσαν…μάχη για να καταλήξουν σ΄ένα εγκεκριμένο μενού και από τις δύο πλευρές.
Ο Λευκός Οίκος επέμενε ότι το μενού έπρεπε να είναι «υπερβολικά λιτό» προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πολυτέλεια.
Στο μεταξύ, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου «Metropole», εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνάντηση και το δείπνο των δύο ηγετών.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου