Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

«Έσταξε μέλι» ο Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα έχει ένα φοβερό μέλλον



 Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2019

Την πεποίθησή του ότι η Βόρεια Κορέα «έχει ένα φοβερό μέλλον» εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στις συνομιλίες που έχει αυτή την ώρα με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι.
«Νομίζω ότι η χώρα σας έχει φοβερές οικονομικές δυνατότητες», δήλωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.«Θα βοηθήσουμε αυτό να συμβεί», πρόσθεσε.
Οι δύο ηγέτες συναντώνται για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες. Δίνοντας τα χέρια και χαμογελώντας στο φακό οι δύο ηγέτες πόζαραν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια «πολύ επιτυχημένη» σύνοδο κορυφής ενώ ο Κιμ,από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και είμαστε εδώ σήμερα».
«Είναι τιμή που είμαστε με τον πρόεδρο Kim, είναι τιμή που είμαστε μαζί στο Βιετνάμ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος προσθέτοντας ότι η σχέση τους είναι «πραγματικά καλή».
Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον «φίλο του Κιμ», όπως τον αποκάλεσε να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του.

«Πονοκέφαλος» το δείπνο για τους σεφ
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δικές του πηγές, το σημερινό δείπνο των δύο ηγετών εξελίχθηκε σε πονοκέφαλο για τους σεφ, οι οποίοι έδωσαν…μάχη για να καταλήξουν σ΄ένα εγκεκριμένο μενού και από τις δύο πλευρές.
Ο Λευκός Οίκος επέμενε ότι το μενού έπρεπε να είναι «υπερβολικά λιτό» προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πολυτέλεια.
Στο μεταξύ, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου «Metropole», εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνάντηση και το δείπνο των δύο ηγετών.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου