Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη: Τιμή για την Ηλεία να έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή το Λευτέρη ΒαρουξήΔευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2019Με τους καλύτερους  οιωνούς ξεκίνησε από την Αμαλιάδα η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή.
Η παρουσίασή του έγινε από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη που τον  χαρακτήρισε ως έναν άξιο νέο, έναν δικό μας άνθρωπο που μας κάνει περήφανους με την επαγγελματική του δράση, τις γνώσεις και τη στάση του στα ευρωπαϊκά ζητήματα και όχι μόνο.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιλογή του δείχνει πως η ΝΔ τιμά τα άξια στελέχη της τονίζοντας ότι η εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει είναι προτεραιότητα όλους.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ηλεία έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή. Ένα νέο άνθρωπο, το Λευτέρη Βαρουξή, έναν άνθρωπο που σηματοδοτεί το μέλλον. Ένανάνθρωπο που είναι ακριβώς αυτό που ζητεί ο ελληνικός λαός από εμάς», με τα εγκάρδια αυτά λόγια αυτά που συνοδεύτηκαν από χειροκροτήματα, η κ. Μπακογιάννη παρουσίασε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟΉλιδας, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Βαρουξή ανέφερε: «Λευτέρη, καλή επιτυχία! Μακάρι να δουλέψουμε μαζί».
Μητέρα των μαχών οι ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία
Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση για υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία των ευρωπαϊκών εκλογών στις 26 Μαΐου τονίζοντας ότι αυτή τη φορά οι εκλογές είναι πιο κρίσιμες από ποτέ κι ακόμα ότι η αποχή είναι «λάθος επιλογή, έως επικίνδυνη»
Κατέστησε σαφές ότι η ευρωκάλπη θα πρέπει να αποτελέσει ένα βροντερό δημοψήφισμα για το μέλλον του τόπου και κάλεσε σε συστράτευση όλα τα στελέχη του κόμματος
Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι η μητέρα των μαχών και θα έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με τις εθνικές. Όπως επισήμανε με έμφαση η κ. Μπακογιάννη «ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνουμε, θα είναι ακριβώς ο ίδιος. Και αυτό ισχύει και για εμένα προσωπικά»
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου