Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη: Τιμή για την Ηλεία να έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή το Λευτέρη Βαρουξή



Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2019



Με τους καλύτερους  οιωνούς ξεκίνησε από την Αμαλιάδα η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή.
Η παρουσίασή του έγινε από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη που τον  χαρακτήρισε ως έναν άξιο νέο, έναν δικό μας άνθρωπο που μας κάνει περήφανους με την επαγγελματική του δράση, τις γνώσεις και τη στάση του στα ευρωπαϊκά ζητήματα και όχι μόνο.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιλογή του δείχνει πως η ΝΔ τιμά τα άξια στελέχη της τονίζοντας ότι η εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει είναι προτεραιότητα όλους.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ηλεία έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή. Ένα νέο άνθρωπο, το Λευτέρη Βαρουξή, έναν άνθρωπο που σηματοδοτεί το μέλλον. Ένανάνθρωπο που είναι ακριβώς αυτό που ζητεί ο ελληνικός λαός από εμάς», με τα εγκάρδια αυτά λόγια αυτά που συνοδεύτηκαν από χειροκροτήματα, η κ. Μπακογιάννη παρουσίασε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟΉλιδας, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Βαρουξή ανέφερε: «Λευτέρη, καλή επιτυχία! Μακάρι να δουλέψουμε μαζί».
Μητέρα των μαχών οι ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία
Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση για υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία των ευρωπαϊκών εκλογών στις 26 Μαΐου τονίζοντας ότι αυτή τη φορά οι εκλογές είναι πιο κρίσιμες από ποτέ κι ακόμα ότι η αποχή είναι «λάθος επιλογή, έως επικίνδυνη»
Κατέστησε σαφές ότι η ευρωκάλπη θα πρέπει να αποτελέσει ένα βροντερό δημοψήφισμα για το μέλλον του τόπου και κάλεσε σε συστράτευση όλα τα στελέχη του κόμματος
Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι η μητέρα των μαχών και θα έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με τις εθνικές. Όπως επισήμανε με έμφαση η κ. Μπακογιάννη «ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνουμε, θα είναι ακριβώς ο ίδιος. Και αυτό ισχύει και για εμένα προσωπικά»
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου