Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη: Τιμή για την Ηλεία να έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή το Λευτέρη ΒαρουξήΔευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2019Με τους καλύτερους  οιωνούς ξεκίνησε από την Αμαλιάδα η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή.
Η παρουσίασή του έγινε από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη που τον  χαρακτήρισε ως έναν άξιο νέο, έναν δικό μας άνθρωπο που μας κάνει περήφανους με την επαγγελματική του δράση, τις γνώσεις και τη στάση του στα ευρωπαϊκά ζητήματα και όχι μόνο.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιλογή του δείχνει πως η ΝΔ τιμά τα άξια στελέχη της τονίζοντας ότι η εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει είναι προτεραιότητα όλους.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ηλεία έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή. Ένα νέο άνθρωπο, το Λευτέρη Βαρουξή, έναν άνθρωπο που σηματοδοτεί το μέλλον. Ένανάνθρωπο που είναι ακριβώς αυτό που ζητεί ο ελληνικός λαός από εμάς», με τα εγκάρδια αυτά λόγια αυτά που συνοδεύτηκαν από χειροκροτήματα, η κ. Μπακογιάννη παρουσίασε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟΉλιδας, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Βαρουξή ανέφερε: «Λευτέρη, καλή επιτυχία! Μακάρι να δουλέψουμε μαζί».
Μητέρα των μαχών οι ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία
Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση για υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία των ευρωπαϊκών εκλογών στις 26 Μαΐου τονίζοντας ότι αυτή τη φορά οι εκλογές είναι πιο κρίσιμες από ποτέ κι ακόμα ότι η αποχή είναι «λάθος επιλογή, έως επικίνδυνη»
Κατέστησε σαφές ότι η ευρωκάλπη θα πρέπει να αποτελέσει ένα βροντερό δημοψήφισμα για το μέλλον του τόπου και κάλεσε σε συστράτευση όλα τα στελέχη του κόμματος
Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι η μητέρα των μαχών και θα έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με τις εθνικές. Όπως επισήμανε με έμφαση η κ. Μπακογιάννη «ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνουμε, θα είναι ακριβώς ο ίδιος. Και αυτό ισχύει και για εμένα προσωπικά»
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου